info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Yerlikaya Ve Mustafa Yel Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Ali Yerlikaya, Avşar köyünü ziyaret etti. Ziyaretinde Vali Yerlikaya, muhtar Selahattin Yıldız ve köy halkı ile sohbet etti. Beraberindeki kurum müdürleri ile köylülerin sorunlarını dinledi.

 

57’nci Köy Ziyareti Avşar Köyüne
Vali Ali Yerlikaya, Avşar köyünü ziyaret etti. Ziyaretinde Vali Yerlikaya, muhtar Selahattin Yıldız ve köy halkı ile sohbet etti. Beraberindeki kurum müdürleri ile köylülerin sorunlarını dinledi.
58’inci Köy Ziyareti Yeniköy- Mermer’e Vali Ali Yerlikaya 58’inci köy ziyaretini Yeniköy- Mermer’e gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile Yeniköy- Mermer’e gelen Vali Ali Yerlikaya, muhtar Metin Demirtaş ve köylüler ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Vali Yerlikaya köy halkına; “Büyükşehir olan Tekirdağ’ın,Yeniköy- Mermer gibi mahalleye dönüşen köylerinin bundan sonra, il merkezinde hangi hizmet verilmekte ise,ayrım yapılmaksızın aynı hizmeti alacağını” söyledi.
 
59’uncu Köy Ziyareti Oruçbeyli’ye
Vali Ali Yerlikaya, beraberindeki kurum müdürleri ile Oruçbeyli köyünü ziyaret etti. Ziyarette Vali Yerlikaya, muhtar Osman Devlet ve köylüler ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
 
60’ıncı Köy Ziyareti Karaçalı Köyüne Karaçalı köyü ziyaretinde Vali Yerlikaya, muhtar Musa Yılmaz ve köy halkı ile sohbet etti ayrıca beraberindeki kurum müdürleri ile köy halkının sorunlarını dinledi.
 
Vali Ali Yerlikaya 61’inci Köy Ziyaretini Semetli Köyüne Gerçekleştirdi Vali Ali Yerlikaya, Semetli köyü ziyaretinde muhtar Bayram Yazır ve köylüler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Beraberindeki kurum müdürlerinin de tarımsal destek uygulamaları ve SGK  konuları ile ilgili bilgiler verdiği ziyarette, Vali Yerlikaya köylülere mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu.
 
62’inci Köy Ziyareti Yenice Köyüne
Yenice köyü ziyaretinde Vali Yerlikaya, muhtar Özmettin Ulu ve köy halkı ile bir süre sohbet ederek köy sakinlerinin sorunlarını dinledi.Vali Ali Yerlikaya köylüler ile sohbetinde; “ Köylerimizi ziyaret etmemizin nedeni sizlerle tanışmak, sorunlarınızı yerinde görüp çözümler bulmak” dedi.
63’üncü Köy Ziyareti Araphacı Köyüne Vali Ali Yerlikaya, 63’üncü köy ziyaretini Araphacı köyüne gerçekleştirdi.Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile Araphacı’ya gelen Vali Ali Yerlikaya, muhtar Erdoğan Kayı ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, sorunları dinledi.
 
64’üncü Köy Ziyareti Tatarlı Köyüne
Tatarlı  köyünde, muhtar Raif Özdemir ve  köylüler tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, bir süre köylüler ile  sohbet ederek, sorunları dinledi.
 
Vali Ali Yerlikaya 65 ’inci Köy Ziyaretini Ormanlı Köyüne Gerçekleştirdi Vali Ali Yerlikaya, 65’inci köy ziyaretinde, Ormanlı’da muhtar Hikmet Ateş ve köylüler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Beraberindeki kurum müdürlerinin de alanları ile ilgili konularda köylülere bilgiler verdiği ziyarette, Vali Yerlikaya köy halkına; mutlu, ağız tatlarının yerinde olduğu sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu.
 
66’ıncı Köy Ziyareti Karahisarlı’ya
Vali Ali Yerlikaya, 66’ıncı köy ziyaretini Karahisarlı köyüne gerçekleştirdi.Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve beraberindeki kurum müdürleri ile Karahisarlı köyünü ziyaret eden  Vali Ali Yerlikaya, muhtar İmdat Saygı ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.