info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Velimeşe Bld Bileti Kolay Aldı 3-0

Tekirdağ dan U-19 Türkiye Şampiyonası na gidecek ikinci takımın belirleneceği yarı final maçında C Grubu şampiyonu Çorluspor, evinde oynadığı maçta D Grubu şampiyonu Velimeşe Belediyespor önünde farklı kaybetti :0-3

Karşılıklı ataklarla başlayan maçta 24.dakikada Selçuk ceza sahasında yaptığı plase vuruşu ile Velimeşe Belediye takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi.

Gol için Emre ile rakip kalede etkili olmak isteyen ev sahibi Sarı-Kırmızılılar ın bir topu direkten dönerken akabindeki pozisyondaki kontraatakta Eray Cem in plasesi Mavi-Beyazlılar ı deplasmanda rahatlattı: 0-2.

Golden sonra oyundan düşen evsahibi konuk ekibin 45+1 Onur un bulduğu golle devreyi 3-0 yenik kapadı.

İkinci yarıda üstün oyununu rakibine kabul ettiren Velimeşe Belediyespor gol yollarında etkisiz kalıp farkı arttıramazken evsahibi Çorluspor rakip kaleye organize akın yapmakta zorlandı ve rakibinin kişisel hatalarından kaynaklanan birkaç pozisyonda da golü bulamadı. Karşılaşma konuk Velimeşe Belediyespor un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi ve mavi beyazlı konuk ekip Türkiye şampiyonası bileti aldı.

Stat: Çorlu General Basri Saran

Hakemler: Sedar Karagöz-Serkan Kılınç-Mustafa Sağdıç

Gözlemci: İsmail Abiz

Çorluspor: Günay-Cavit-Göksel-Adem-Serdar-Doğan-Caner(72 Okan)-Onur-Emre-Şerif(68 Özgür)Cihan

Teknik Sorumlu: Sedat Olcay

Velimeşe Belediyespor: Samet Sağlam-Eser-Samet İzgi(79 Burhan)-Eray Albayrak-Tolga-Selçuk-Onur(82 İsmail)-Eray Cem-Tansu-Serdar-Ener(56 Harun)

Teknik Sorumlu: Furkan Baş

Sarı Kart: Serdar,Onur,Emre(Çorluspor)

Kırmızı Kart: 80 dk Serdar(Çorluspor)

Goller: 24 Selçuk-33 Eray Cem 45+1 Onur

Maçın Adamı: Selçuk ve Eray Cem ( Velimeşe Belediyespor)

Velimeşe ve Tekirdağ Karadeniz Türkiye Şampiyonasına Gidecek

Geçtiğimiz hafta rakibi Tekirdağ Aydoğdu Adalet takımını 4-1 mağlup eden Tekirdağ Karadeniz takımı ile Velimeşe Belediyespor 20 Mayısta başlayacak olan U-19 Türkiye Şampiyonasına gidecek.

Kaynak: yerelfutbol.com