info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yardımsevenler Kalp Hastalarını da Düşündü

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi Kurucu üyelerinden Zilnur Erensoy, Tekirdağ Devlet Hastanesi ne 19 bin TL değerinde 3 ritim halter cihazı bağışladı.

 

Becerir, devlet hastanesi başhekimliğinde yaptığı konuşmada, ritim holter cihazının kalp ritmini ölçtüğünü ve bir çok gizli hastalığı ortaya çıkardığını söyledi.
 
Cihazın hastalığı tespit etmesi için en az 24 saat hastaya bağlı kalması gerektiğini bildiren Becerir, bu nedenle hastanede ritim holtere büyük ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.Becerir, şöyle konuştu:
 
''Hastanemizde 2 tane ritim holter vardı. Ancak son zamanlarda artan kalp rahatsızlıkları nedeniyle daha fazla ritim holtere ihtiyaç duyuyorduk. Bağışçımız Erensoy sayesinde hastanemizdeki ritim holter sayısı 5'e çıkarılarak bu ihtiyaç giderilmiş oldu. Bu cihazlar küçük ama marifeti büyük. Devlet ve vatandaş işbirliğiyle hastalarımızı iyileştirmeye devam edeceğiz.''
 
Bağışçı Erensoy da, Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin kurucu üyelerinden olduğunu ve derneğe çok güvendiğini söyledi.
 
Derneğe olan güveni nedeniyle bağışı dernek aracılığıyla yaptığını belirten Erensoy, ''Dernek olarak bağış yapmak için ihtiyaç sahiplerini araştırdık ve hastanenin ritim holter ihtiyacı olduğunu öğrendik. Ardından cihaz alımını gerçekleştirdik'' dedi.
 
Konuşmanın ardından Becerir, Erensoy ve dernek başkanı Neslihan Gürcan'a teşekkür plaketi verdi.