info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Ak Parti İlçe Başkanından Chp`ye Sert Gönderme; Bu Beceriksiz Zihniyetten Seçimlerde Çorlumuzu Kurtaracağız

Çorlu Ak Parti yeni ilçe binası,Ak Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel,Ayşe Doğan,Metin Akgün,Ak Parti il başkanı Ahmet Akçay ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşması için kürsüye gelen yeni ilçe başkanı Kerim Atalay’ın hedefinde,Çorlu Silverside otelde yaşanan basın gerilimi dolayısıyla CHP teşkilatı vardı.

Kerim Atalay; Değerli misafirler;Ak Parti Çorlu ilçe teşkilatımızın yeni hizmet binasının açılışına hoş geldiniz… 25 Nisan tarihinde yeni yönetim kurulu listemizin, genel merkezimiz tarafından onaylanması ile Haydi Bismillah diyerek kutsal bayrak yarışını devralmış bulunmaktayız. Ben öncelikle sizlerin huzurlarında, daha önce görev yapmış olan İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. 

Bizler; Şahısların ve makamların geçici,davamızın ve teşkilatlarımızın baki olduğunu unutmayacağız. Birlikte rahmet ayrılıkta azap olduğunu aklımızdan hiç çıkarmayacağız. Hep birlikte Gece gündüz demeden, Yağmur çamur demeden çalışacağız. İlk seçimlerde Çorlu Belediyesini Partimize kazandırarak bu beceriksiz zihniyetten Çorlumuzu Allah’ın izni ile kurtaracağız. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız bir iki husus CHP zihniyetinin geldiği halin adeta özeti niteliğindedir; Bu zihniyetin genel başkanı; Siyasi ahlak yazası çıkarmaktan bahsedip; Bir anneye, bir kadına, bir bakana hakaret edebilecek kadar fütursuz bir zihniyettir. 

Bu zihniyet ; Yiğit vatan evlatlarını gözünü kırpmadan şehit eden , bin yıllık kardeşliği bozmaya çalışan eli kanlı terör örgütü mensuplarının cenazelerine katılıp, taziyede bulunabilecek kadar bu millete sırtını dönmüş bir zihniyettir. Bu zihniyetin Çorlumuzdaki temsilcileri, bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta basın mensupları ile bir araya gelerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ve İlçe Belediyelerinin 2 yıllık sözde hizmetlerini değerlendirme toplantısı yapmaya çalıştılar. Basın mensuplarının soruları üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı cevap veremeyince toplantıyı yarıda keserek salonu terk etmek zorunda kaldı. 

Bu da yetmiyormuş gibi yine CHP li bir İlçe Belediye Başkanı bir basın mensubu arkadaşımızın boğazına sarılarak şiddet uyguladı ve konu şu an yargıya taşınmış olup soruşturması devam etmektedir. Özgür basın susturulamaz nidaları atarak Vatana ihanetle suçlanan, devlet sırlarını ifşa etmekle yargılanan sözde gazetecilerin havariliğine soyunan CHP zihniyetinin, işin ucu kendilerine dokunduğunda neler yaptıklarını hep beraber gördük. Çorlu Yerel yönetiminin bu tahammülsüz, beceriksiz ve kabiliyetsiz anlayıştan ilk seçimde kurtarılarak Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışına sahip AK Belediyeciliğe kavuşturulması artık şarttır. 

Bugün açılışını yaptığımız ilçe teşkilat binamızın hayırlı çalışmalara vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyor katılımlarınız için hepinizi ayrı ayrı en kalbi duygularımla selamlıyorum” Dedi. Açılış, kurdele kesimi ve teşkilat binasında sohbetle sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin