info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özen; Kapısız Rüşvetsiz Rantsız Bir Belediye Olacak

Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özen, Karadeniz mahallesine adeta çıkarma yaptı ve mahalle halkına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlk icraatlarının makam kapısını sökmek ve girişe rüşvet alan da veren de hırsızdır tabelası asacağını söyleyen Ali Rıza Özen; " Biz,Ahlaklı Belediyecilik sloganımızla yola çıktık. Biz bu yola çıktık çünkü adil düzen geri gelsin. Çünkü saygı bitti, ahlak kayboldu, maneviyat bitti. Gençliğimiz maalesef ki bir uyuşturucu batağında bulunuyor. Ülkemize baktığınızda, birçok ekonomik problem var. Ben 78 mahallemizi yaklaşık iki kere gezmiş bir belediye başkan adayıyım. Bir buçuk yıllık ilçe başkanlığım süresince iki defa muhtarlar çalıştayı yaptık ve muhtarlarımız sizin sorunlarınızı bize iletti. Yaklaşık iki aydır bir çalışma sonunda sorunlarınızı masaya yatırarak sizlere broşür olarak sunduk ve çözümünün bizde olduğunu,bu sorunlarınızı çözeceğimizi burada sizlerin huzurunda söylüyorum. Bunları yazmak kolay da bir de icraat kısmı var. Bunun için belediyede para olmadığını,şu andaki belediyenin borçlu olduğunu söyleyebilirsiniz. Belediyelerde israfı önleyip rantçılığı bitirerek bu sorunlara çözüm buluruz. 31 Mart sonrası desteğinizle, seçilirsem iki taahhüdüm vardır. Birincisi, belediyenin makam kapısını sökeceğiz. Çünkü bize 5 yıl o makamda oturma görevini siz veriyorsunuz. Bu nedenle biz o makamda oturup, bizleri seçeni unutup, o makama almayarak araya engeller koyarak yapamayız. O nedenle o makam kapısı sökülecek. Basının önünde söz veriyorum. Gelin o kapıyı 31 Martta sökelim ve orası halkın makamı,evi,hizmet yeri olsun.

İkinci taahhüdüm de, belediyenin önüne hep beraber şu tabelayı asalım; " rüşvet alan da veren de hırsızdır " Asalım ki sizlerin alın terinizden ayırıp ödediği çöp vergisi,emlak vergisi, tabela vergisi gibi vergiler yandaşlara, rantçılara değil halka hizmet olarak sizlere geri dönsün. Süleymanpaşanın üç önemli tesise ihtiyacı var; Asfalt üretim tesisi, kilit taşı-parke taşı üretim tesisi ve beton üretim santralidir. Süleymanpaşa Belediyesine 2023 yılında iller bankasından gelen paranın üçte biri yola harcanmış ve hiç birinizin bir arada görmediği çok büyük bir rakam. Kendi tesisimiz olsaydı 2024 yılında yüzde altmış bu para belediyenin kasasında kalacaktı. Yüzde elli tasarruf edip israf önlenmiş olacaktı. Oradan artan parayla sizlere birçok farklı hizmet yapılabilirdi. Bu üç tesisi kurduğumuzda hem israf önlenecek, hem maliyet azalacak hem de kendi ürettiğimiz betonu diğer ilçelere satarak belediyeye gelir kazandıracağız.

Mühür sizden hizmet bizden olacak. Dürüst, ahlaklı, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla sizlerin teveccühünüze layık bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur "Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin