info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yerlikaya’nın Cumhuriyet Duasına Herkes Amin Dedi

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Resepsiyonu’nda dünya döndükçe cumhuriyetin devam etmesi için dua etti. Vali Yerlikaya’nın dua ve temennisine salondakiler ‘amin’ dedi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Tekirdağ Valiliği tarafından Ramada Otel’de Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi. Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya davetlileri kapıda karşıladı. Resepsiyona 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, kaymakamlar, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Konuşmasında muasır medeniyetler seviyesini yakalamak için çalıştıklarını ifade eden Vali Yerlikaya, “Biz önderimizin muasır medeniyetler hedefini şuan için 16. Sırada yakaladık. 23’den 16’ya yükseldik. Bekle bizi dünya ilk 3, ilk 2, ilk 1’de yer alacağız. Buna yürekten inanıyoruz. 90. yılımızı huzurla karşıladık” dedi.
 
Salona hitaben kürsüde dua eden Vali Yerlikaya, “Gelin hep birlikte bir dua edelim, temennide bulunalım atamız gibi. Dünya döndükçe yüce Türk milleti, gelecek neslimiz nice Cumhuriyet bayramlarını gururla huzurla esenlikle kutlamaya devam etsin inşallah” dedi.
Vali Yerlikaya’nın dua ve temennisine salondakiler ‘amin’ dedi.