info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yerlikaya’nın Tekirdağ’ın Kurtuluşunun 91. Yılı Kutlama Mesajı

Vali Ali Yerlikaya; Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşu’nun 91.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlamıştır.

Vali Ali Yerlikaya; Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşu'nun 91.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlamıştır. Mesajı şöyledir.
 
Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun, yıldönümünün sevinç ve gururunu, coşku içinde hep beraber yaşıyoruz.
 
91 yıl önce kazanılan bu zafer, aynı zamanda şehrimiz insanının, bağımsızlığına olan düşkünlüğünün en büyük göstergesidir.
 
Balkan, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında, ilimizde ve vatanımızın muhtelif yerlerinde milletimiz, ülkesi için canı pahasına, düşmana karşı mücadele etmiştir.
 
 Kısıtlı imkânlarla gerçekleşen ve zaferle neticelenen bu mücadeleler, milletimizin devletiyle birlikte, sahip olduğu; kültürel, toplumsal ve askeri donanımıyla, ebediyen yaşayacağının da ispatıdır.
 
Geçmişini bilmeyen milletler, geleceklerine asla yön veremezler. Bu nedenle geleceğimize yön verirken, şanlı tarihimiz bizler için bir ilham ve güç kaynağı olmalıdır.
 
Bugün bu anlamlı Kurtuluş gününde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, minnet ve saygıyla anıyorum.
 
Tekirdağlı hemşehrilerimizin, 13 Kasım Düşman İşgalinden Kurtuluş Bayramları’nı kutluyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.