info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zabıta Ekiplerinden Fırınlara Denetim

Tekirdağ Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların hijyenik ortamlarda üretilen ekmek ve unlu mamullerini tüketebilmeleri için sorumluluk alanı içerisinde bulunan ekmek fırınlarını denetledi.

Oluşturulan üç ayrı ekip ve Belediye Gıda Mühendisinin de katılımı ile gerçekleştirilen denetimlerde, toplam 37 adet ekmek ve unlu mamulleri imalathanesi denetlenirken, hijyen şartlarına uymayan ve eksikleri olduğu tespit edilen 11 adet işletmeye durum tespit idari yaptırım tutanağı düzenlenerek cezai işlem uygulandı.
 
Denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Hüseyin Hatipoğlu, “Müdürlüğümüz ekipleri sorumluluk alanı içerisinde halkımıza hizmet veren tüm iş yerlerinin aynı standartlarda üretim yapması için gerekli uyarıları yaparak, eşit standartları sağlamaya çalışıyor. Öncelikli amacımız halkımızın sağlığı, tüketimi en fazla olan gıdaların başında gelen ekmek için sıklıkla üretim yerlerini denetleniyoruz, denetimlerimize ara vermeden devam ederek en iyi şartlarda üretim yapılmasını sağlayacağız” dedi.