info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Şoförler Odası Başkan Adayı Selçuk Uçar`dan Çorlu Gazeteciler Derneği`ne Ziyaret

19 Ocak 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Çorlu Şoförler Odası seçimleri öncesinde başkan adaylığını açıklayan S.S. 64 nolu Çorlu Hava Limanı Taksiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selçuk Uçar beraberindeki oda üyeleri ile birlikte Çorlu Gazeteciler Derneği`ni ziyaret etti.

Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan Çorlu Gazeteciler Derneği`ne gelerek, dernek üyesi gazetecilerle bir araya gelen Çorlu Şoförler Odası Başkan Adayı Selçuk Uçar: “Çorlu Şoförler Odası tarihinde bir ilke imza atacak projelerimiz var. Hukuk birimi oluşturacağız. Esnafımız yaşadığı her türlü hukuki sorunda odasını yanında bulacak. Bunun için uzman avukatlardan oluşan bir hukuk birimi derhal göreve başlayacak, esnafımıza her türlü konuda hukuki destek verilecek. Zorunlu trafik sigortası konusunda yaşanan sıkıntı ve mağduriyetlerle ilgili girişimlerde bulunulacak. Mesleğimizle ilgili tüm kurumlarla esnaf lehine sonuç almaya dönük diyaloglar kuran güçlü yönetim anlayışını mutlaka hayata geçireceğiz. Hiçbir zaman koltuk, makam peşinde olmadım. Davamız esnafın hak ve hukuk mücadelesidir. Mesleğimize yönelen tehditler karşısında bizi bulacaktır” dedi. 
 
Uçar: “Taksi duraklarının iyileştirilmesi ve yenilenmesi için belediyelerle ortak çalışmalar yapılacak. Köy minibüsleri, şehir içi minibüsleri ve servis araçları ile ilgili olarak tüm sorunları biliyoruz. Çünkü oluşturduğumuz yönetimde her konuda bilgi sahibi, işin içerisinde olan arkadaşlarımız var. Bizim yönetimimizde tek başkan olup her şey ondan sorulmayacak. Başkanın yanında yer alacak olan yönetim kurulu üyeleri meslektaşlarımızın sorunlarına kendi uzmanlık alanları ve bilgileri çerçevesinde eğilerek çözüm yolları arayacaklar” diye konuştu. 
 
Selçuk Uçar`ın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren ve seçim döneminde başarı dileyen Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre de dernek üyeleri ve derneğin çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler aktardı.
 
Ziyarette Selçuk Uçar`ın yanı sıra, Şenler Turizm firmasının sahibi Sıtkı Şen, Önerler Köy Minibüsleri Kooperatifi`nden Hikmet Karaoğlu, Uysal Turizm firmasının sahibi Ersin Uysal, Havalimanı Taksiciler Kooperatifi`nden Tuncer Düz, Marmaracık Minibüsçüler Kopperatifi`nden Murat Şanlıtürk, Çorlu şehir içi taksici esnaflarından Kadir Özsun ve Hasan Kaya Özcan yer aldılar.
 
Çorlu Şoförler Odası Başkan Adayı Selçuk Uçar ve oda üyelerinin Çorlu Gazeteciler Derneği`ne gerçekleştirdikleri ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.