info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zabıtadan Fırınlara Ramazan Denetimi

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan pidesi üretimi yapan fırınlara yönelik olarak denetim yaptı.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan pidesi üretimi yapan fırınlara yönelik olarak denetim yaptı.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı ile birlikte başlattıkları hijyen, gramaj ve fiyat denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. İlçe geneline yayılan denetimlerde zabıta ekipleri fırınları tek tek denetliyor. Fiyat tarifesi, gramaj ve hijyen kontrolü yapan zabıta ekipleri denetimlerde eksiği tespit edilen işyerlerine tutanak tanzim ediyor.

Çorlu da bulunan tüm fırınların denetiminin kısa sürede tamamlanacağını belirten zabıta yetkilileri, vatandaşların denetimden geçen fırınlardan rahatlıkla alışveriş edebileceklerini belirtti. Ramazan pidesi alan vatandaşların eksik gramajlı ya da fahiş fiyatlı pide almaması için tüm ekiplerin seferber edildiğini belirten zabıta yetkilileri, Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz denetimlere Ramazan ayı dolayısıyla ağırlık verildi. Çorlu nun değişik noktalarında aynı anda denetimler gerçekleştiriyoruz.

Denetimlerde hijyen başta olmak üzere üretilen pidelerin gramajları ile fiyat tarifelerini kontrol ediyoruz. Kurallara uygun davranmayan fırıncılar ise cezalar ile karşı karşıya kalıyor dedi.

Gıda maddesi satan bütün işyerlerine ve özellikle de fırınlara yönelik denetimlerin aralıksız süreceğini belirten yetkililer, vatandaşların da bu konuda titiz davranarak ALO 153 şikayet hattına ihbarda bulunmalarını istedi.