info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Marmara Ereğlisi Belediye Başkan Adayı Onur Bozkurter, Bu Partiyi Otel Lobilerinde Kurmadık

CHP Marmara Ereğlisi Belediye Başkan Adayı Onur Bozkurter, partililer ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Bozkurter yaptığı açıklamada; " Bu parti bize babamızın mirasıdır. Biz bu partiyi otel lobilerinde kurmadık. Biz bu partiyi, belediye baronlarıyla,dış güçlerle kurmadık. Biz bu partiyi Çanakkale meydanında, Dumlupınar meydanında, Marmara Ereğlisi'nin bu güzel meydanında sizlerle birlikte kurduk. Ne mutlu bize ki gözlerinize baktığım zaman söz, yetki, karar, iktidar, Marmara Ereğlisi halkınındır. Çocuğunu,eşini, yakınını bırakıp buraya gelen, bana inanan, sahip çıkan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İddialıyız, Ak Parti iktidarından bu belediyeyi alacağız ve altı okun şanlı bayrağını asacağız.Tekirdağ bizim, Marmara Ereğlisi bizim, İstanbul bizim, Ankara bizim, İzmir bizim,Türkiye bizim olacak. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının altı okunu göndere çekeceğiz" Dedi.

 Dr.CandanYüceer; Ayrımsız Ötekisiz Herkese Hizmet Edeceğiz

Ardından söz alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer de konuşmasında; " Tekirdağımız bizim evimiz, yuvamızdır.Tekirdağ'ımızın,Tekirdağlı hemşerilerimizin hakkını, hukukunu savunmaya çalıştık. İyi günde kötü günde 11 ilçemizde her alanda bir arada olduk. Sorunlarımız oldu çözmeye çalıştık. Sevincimiz oldu onları paylaştık. Gün geçtikçe birbirimize daha çok bağlandık daha çok kenetlendik.Tekirdağımız, 81 vilayetten göç alan, Türkiye'nin her yerinden insanların geldiği,buluştuğu,kocaman, sıcacık,gönlü bol,neşeli ama bir o kadar da bu göçle beraber sorunlu bir ilimiz. Ama maalesef yıllardır Tekirdağ'ın bu sorunlarını görmezden gelenler var. Tekirdağ'ın ülke ekonomisine kattığı değeri yok sayanlar var. Tekirdağ,sanayisi ile tarımı ile turizmi ile her alanda üretmeye, katma değer yapmaya devam eden bir şehirdir. Ama iş hizmet almaya, kamu yatırımlarına gelince yok sayılan bir şehirdir. Biz buradan şu sözü veriyoruz; Birileri bizi ihmal ediyor birileri bizim hakkımızı vermiyor birileri bize üvey evlat muamelesi yapıyor ama biz buradayız.

Ben de inşallah Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak buradayım.Tekirdağlı hemşerilerim sahipsiz değil.Bu sıkıntıları çözmek,Tekirdağ'ı hak ettiği yere taşımak,Tekirdağ'ımızı Türkiye'de lider kent yapmak, hemşerilerimizin yaşam kalitesini arttırmak, bu ihtiyaçları gidermek bizlerin boynunun borcudur. Birileri bizi görmezden gelebilir ama biz 12-0 yaptığımızda öz gücümüzle,var gücümüzle, hiç durmadan çalışarak, daha çok kenetlenerek,birlik ve beraberlik içinde, ayrısız gayrısız, ayırım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden hiçbir mahallemizi ve ilçemizi sosyal belediyecilik anlayışından mahrum etmeden çalışacağız.

Onur kardeşimle söz veriyoruz; Çok çalışacağız,herkese Candan olacağız, herkese onların yaptığı gibi ayrımsız ötekisiz Tekirdağ'ımızın 11 ilçesine var gücümüzle hizmet edeceğimize burada söz veriyoruz Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin