info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Muratlı İlçe Başkanı Metin Arıcı, Halkımıza, Ülkemize Hizmet İçin Durmak Yok Yola Devam

Ak Parti Muratlı ilçe teşkilatında, yeni yönetimin görev dağılımı gerçekleştirildi.

Yeni yönetimin görev dağılımı esnasında duygulu anlar yaşandı. Kurucu ilçe başkanı Rafet Enis ve 15 Temmuz demokrasi nöbeti esnasında hayatını kaybeden başkan Ali Kaplan’ın anıldığı bu toplantıda bir konuşma yapan yeni başkan Metin Arıcı; “Öncelikle, ülkemiz tarihine bir kara leke olarak geçen 15 Temmuz gecesi şahadet şerbetini içen şehitlerimize rahmet, geride kalan acılı ailelerine sabırlar diliyor, Gazilerimize acil şifa ve şükranlarımı sunuyorum. Vefat eden kurucu ilçe başkanımız Rafet Enis ve yakında kaybettiğimiz başkanımız Ali Kaplan’ı, il başkanlarımızdan Nurettin Baytekin’i rahmet ve şükranla anıyoruz. Allah mekânlarını cennet eylesin.

Yaşadığımız yer olan Muratlımızda sorunları, sıkıntıları birlikte yaşıyoruz. Sosyal, kültürel, yapısal, altyapısal çehresi ve çevre konuları ile bugünkü Muratlımızın maalesef kapalı bir kutu olduğunu görüyoruz. Bunları aşmak ve açmak bizlerin asli görev ve sorumluluklarımız arasındadır. Muratlımızın Kaderine terk edilmişliğini değiştirmek, Muratlımızı Ak Partili yapmak, sanıldığı kadar zor değil. Birlikte hareket edip yapamayacağımız, başaramayacağımız hiç bir şey yoktur.

Bugün burada partimizin bir neferi olarak sizlere diyorum ki, bu kapı sonuna kadar herkese açıktır. Küskünlükler, kırgınlıklar bugüne kadar bize hep zarar verdi. Artık birlikte harekete geçme zamanıdır. İri olacağız, diri olacağız, bir olacağız, beraber olacağız. Hep birlikte Muratlı olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Bugün ve bundan sonra bize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirebilmek için, gece, gündüz, yağmur, çamur, kar, kış demeden, el ele, gönül gönüle vererek çalışmalara devam edeceğiz.

Bu süreçte sıkılmadık el,girilmedik ev bırakmayacağız.Milletimiz ve Muratlımız için ilerlediğimiz bu hizmet yolunda Allah yolumuzu açık ve hayırlı etsin.DURMAK YOK YOLA DEVAM” Dedi.

 

YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLEDİR;

 

Metin ARICI BAŞKAN
Metin AKGÜN Siyasi Ve Hukuki İşler Birim Bşk.
Beytullah ONGUN Teşkilat Başkanı
Efrahim SEL Seçim İşleri Birim Başkanı
Arif KALE Halkla İlişkiler Birim Başkanı
Mehmet CÖMERT Dış İlişkiler Birim Başkanı
Meryem ENGİ N Sosyal Politikalar Birim Bşk.
Hüseyin GÜNDOĞDU Ekonomi İşler Birim Başkanı
Serdar YURGA Yerel Yönetimler Birim Başkanı
Okan ORTAER Mali İşler Birim Başkanı
Kader KAYDI Medya Tanıtım Birim Başkanı
Mehmet DİLMAÇ Ar-Ge Birim Başkanı
Evren ÜLKER Çevre ve Şehir Kültür Birim Bşk.
Assiye ÇEBİ İnsan Hakları Birim Başkanı
İsmail GÜDEN İlçe Sekreteri
Murat DENİZ Yönetim Kurulu Üyesi
Selda KILALI Yönetim Kurulu Üyesi
Güner ÇELİK Yönetim Kurulu Üyesi
Zafer KANTARCI Yönetim Kurulu Üyesi
Selda KARAKUŞ Yönetim Kurulu Üyesi

 

Kaynak : Murat Ürtekin