info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hizmet mi Siyasi mi İnatlaşma mı İntikam mı?

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak yaptığı ve yapmadığı belediye çalışmalarıyla tepki çekmeye devam ediyor.

Göreve geldiğinden bugüne iki defa Muratlı-Kırkkepenekli yolunu iki defa asfaltlamasına rağmen bir türlü beceremeyen Tekirdağ Büyükşehir belediyesi, bu kez de mükemmel olan Kırkkepenekli-Esenler-Kırkgöz yolunu da tekrar kazarak, vatandaşları kış günü mağdur etti.

Tekirdağ Büyükşehir olmadan önce, Tekirdağ Valiliğinde Özel idareden sorumlu Vali yardımcısı olan Mustafa Yel ’in çabaları ve dönemin il genel meclis üyeleri CHP’Lİ Kemal Kutlu ve Ak Partili Metin Arıcı’nın girişimleriyle yapılan, suyu ile araçlardan akan yağı toprağa vererek asfaltın bozulmasını önleyen özel malzemeyle yapılan, mükemmel yapısıyla yıllardır bozulmayan Aşağısevindikli-Yukarısevindikli yolu ve Esenler-Kırkgöz yolu yapılmıştı. Tekirdağ Büyükşehir olup, Kadir Albayrak belediye başkanı olunca, Aşağısevindikli-Yukarısevindikli ’den öteye Yukarısevindikli-Vakıflar yolu yarım kalmış ve müteahhidin parasını alamadığı için yarım bıraktığı iddia edilmişti. Daha Yukarısevindikli-Vakıflar yolunu bitiremeyen Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin, Kırkkepenekli-Esenler-Kırkgöz yolunu sökerek insanları bozuk yola mahkûm etmesi tepki çekti.

Bu konuda vatandaşların farklı değerlendirmeleri olurken, en büyük tepkiyi Kadir Albayrak aldı. Bu konuda tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Kırkkepenekli Muratlı yolunu beceremeyen Kadir başkan, sapasağlam yolu bozarak neyin intikamını alıyor? O kadar bozuk yol varken, sağlam yolu bozarak, Mustafa Yel’ den basın toplantısının intikamını mı alıyor? Bu nasıl hizmet anlayışı? Kadir başkan neyin peşinde?” yorumlarına neden oluyor.

Yukarısevindikli-Vakıflar yolunun ne zaman bitirileceği merakla beklenirken, yepyeni yolun sökülmesinin tepkilerinin Kadir Albayrak cephesinde yol projelerinde bir sisteme gidilip gidilmeyeceği merak ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin