info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlının Bu Sokağında Ekmeğe Zam Yok Halka Hizmet Var

Muratlı İstiklal Mahallesi Cumhuriyet caddesinde, mahalle bakkal ve marketi, zamlara inat halkına ucuz ekmek satarak hizmet ediyor.

Bu caddede bulunan market sahibi Musa Yazıcı ve küçük bir mahalle bakkalı, Muratlı’da ekmek fiyatı bir lira olmasına rağmen, % 50 indirimle 50 kuruşa müşterilerine ekmek satıyor. 

Bu iki işyerinde, ekmek erkenden bitmesine rağmen, vatandaş 50 kuruşa ekmek almak için sırada bekliyor. Bu konuda bir açıklama yapan market sahibi Musa Yazıcı, “ülkemizde serbest piyasa var. Biz bu serbest piyasayı, pahalı satmak yerine, ucuza satarak vatandaşa hizmet etme amacını güderken, büyük marketlerle de mücadele etmiş bulunuyoruz. 

Günümüzde mahalle bakkalı geleneğinin yok olduğu dönemde, bu vesileyle büyük marketlerle de bir nevi mücadele içine giriyoruz. Buraya 50 kuruşluk ekmek almaya gelen mahalle sakinleri, bu vesileyle diğer gıda ve tüm ihtiyaçlarını da satın alıyorlar. Belki ekmekten kazanmıyor olabiliriz ama müşteri memnuniyetinin yanında ekmeğin yanında başka ürünler de satıyoruz.”Dedi. 

Bazı vatandaşlar da, Ergene belediyesi daha bir yıllık belediye olmasına rağmen Halk ekmek satışı yaparken, Muratlı belediyesinin bu tür bir hizmet yapmadığına sitem ediyorlar.
Kaynak : Murat Ürtekin