info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2 Yaşındaki Çocuk Kamyon Altında Kaldı

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde, anne ve babasıyla çöplükte çöp ayırmaya giden iki yaşındaki çocuk, geri manevra yapan kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde, anne ve babasıyla çöplükte çöp ayırmaya giden iki yaşındaki çocuk, geri manevra yapan kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, olay, Çorlu Belediyesine ait Çerkezköy yolu üzerinde bulunan çöplükte meydana geldi. İddiaya göre, 2 yaşındaki Azat Kiracı, anne Handan ve babası Boran Kiracı ile çöp ayrımı yapmak için çöplüğe gitti. Handan ve Boran Kiracı burada topladıkları hurda atıkları Fatih Çakıcı yönetimindeki 51 KE 141 plakalı kamyonete yüklemek istedi. Kamyon sürücüsü Çakıcı, kamyonetle geri manevra yaptığı sırada kamyon arkasında bulunan 2 yaşındaki Azat Kiracı'yı fark etmeyerek altına aldı. Yaralı çocuk kamyonet altından çıkarılarak Çorlu Devlet Hastanesine götürüldü. Ancak Azat Kiracı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Jandarma tarafından gözaltına alınan sürücü Fatih Çakıcı, çöplüğe götürülerek jandarma ekiplerine olayı anlattı. Çakıcı, Boran Kiracı'nın topladığı hurdaları almak için çöplüğe geldiğini belirterek şöyle konuştu: "Burada toplanan hurdaları kamyonete yüklemek için geri manevra yaptığı sırada biri koşarak 2 yaşındaki Azat’ın kamyonetin altında kaldığını söyledi. Hemen araç altından küçük çocuğu çıkararak kendi aracımızla hastaneye götürdük. Ancak ben kamyonetin arkasında olduğunu fark etmedim. Anne ve babası benim yanımdaydı onlarda fark etmedi. Büyük bir şoktayım.” Gözaltına alınan sürücü Çakıcı’nın başka bir suçtan da yakalaması çıktığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.