info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

3. Uluslararası Balkan Kongresi Tekirdağ da Toplanıyor.

Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM), Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi nin işbirliği ile Uluslararası Balkan Kongresi nin üçüncüsü düzenleniyor.

Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM), Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi nin işbirliği ile Uluslararası Balkan Kongresi nin üçüncüsü, Balkanlar da Bölgesel İşbirliğinde Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) ve Düşünce Kuruluşlarının Rolü teması ile 28 Nisan- 01 Mayıs 2010 tarihleri arasında Tekirdağ da düzenlenecek.

Üç gün sürecek kongrenin açılış konuşmalarını; Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Dışişleri Bakanlığı Balkanlar ve Orta Avrupa Genel Müdürü Büyükelçi Şanıvar Olgun, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Nizamettin Şenköylü ve TASAM Başkanı Süleyman Şensoy yapacaklar. 3. Uluslar arası Balkan Kongresi ne Balkan ülkelerinden yetmişe yakın STK ve düşünce kuruluşu temsilcisi, akademisyen, büyükelçi, araştırmacı ve gazeteci katılacak. Öte yandan bahse konu kongre çerçevesinde, 30 Nisan 2010 tarihinde 5. Balkan İletişim Ağı Toplantısı çalıştay formatında gerçekleştirilecek.