info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel; Tekirdağ`ı Ak Belediyecilik İle Zirveye Taşıyacağız

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, adaylığının ardından Tekirdağ halkına destekleri için bir teşekkür mesajı yayınladı ve birlikte daha büyük başarılara imza atacağının müjdesini verdi.

Cüneyt Yüksel yaptığı açıklamada; " Kıymetli Hemşehrilerim! Öncelikle herbirinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu güzel günler diliyorum. Sizlerin duaları ve destekleriyle Tekirdağ'ımızın geleceğini şekillendirecek bu önemli görev tebliğinden dolayı çok büyük bir onur ve heyecan duyuyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle aday olduğum Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi için, hazırlıklarını titizlikle yürüttüğümüz projelerimizi hayata geçirme arzusuyla an itibariyle çalışmalarımıza bismillah diyoruz. Siz değerli hemşehrilerimin desteğiyle, inşallah ilimizin 11 ilçesinin her köşesinde, birlik ve beraberlik içerisinde, DEĞİŞİM GELİŞİM ve DÖNÜŞÜM başlıkları altında daha güçlü ve müreffeh bir Tekirdağ inşa edeceğiz. Bakarız değil, Yaparız! ilkesiyle hareket ederek, bahane ve laf üretmek yerine çözüm ve proje üreten bir sosyal belediyecilik anlayışıyla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimize hizmet yolunda durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Sizlerin talep ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek projelerimizle, daima bir arada ve ortak akılla, kadim şehrimizi hak ettiği büyük yatırımlara ve hizmetlere kavuşturacağız. Tekirdağ'ımızın tarımından sanayisine, turizminden eğitimine, sağlığından gastronomisine, ulaşımından altyapısına kadar her alanda gelişimini sağlamak ve siz değerli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu yolda, başta geleceğimiz olan gençlerimiz için daha fazla fırsat ve olanaklar oluşturmak, kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayatta daha etkin rol almasını sağlamak, çocuklarımız için daha yeşil, daha temiz, daha yaşanılabilir bir Tekirdağ inşa etmek en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde; sadece bir belediye başkanını seçmekle kalmayıp, aynı zamanda şehrimizin birçok alanda ve noktada gelecek vizyonunu da belirlemiş olacağız. Biz, siz kıymetli hemşehrilerimizin hayallerini ve umutlarını gerçeğe dönüştürmek, tüm şehirlerin örnek aldığı bir kent olmak ve en önemlisi şehrimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği muassır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yola çıkıyoruz. İnanıyorum ki; el ele vererek, gönül ve kader birliği yaparak, Tekirdağ'ımızı hak ettiği yerlere birlikte taşıyacağız. Her birinize, destekleriniz için can-ı gönülden teşekkür ediyor sizleri kalben sevdiğimi belirtmek istiyorum " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin