info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak İşine Geldiği Gibi

Şimdi ne Olacak

Süleymanpaşa Çınarlı muhtarlığı bitişiğindeki kabinlerin halini, haberlerimizde dile getirmiştik.Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, "bu kabinleri Süleymanpaşa belediyesi yaptı" diye Topu Süleymanpaşa belediyesine atıyor. Bu kabinler, yer Tekirdağ büyükşehir belediyesine ait olmasına rağmen, ESKİ Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat tarafından bankalara kiralayarak kazanç elde etme planıyla yapılmıştı. Ekrem Eşkinat seçimi kaybedince, bu kabinler atıl duruma düştü.

Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa belediye başkanı olunca, Kadir Albayrak'ın siyasi zıtlık nedeniyle, Cüneyt Yüksel'in tüm çalışma ve projelerini engelleme, baltalama girişiminde bulunmasıyla,"sahil festival alanındaki elektrikleri kesmesi gibi" Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde Kadir Albayrak tarafından adeta bir Ak Parti-CHP inatlaşması başlatıldı.

Bu kısır döngüden zarar gören Süleymanpaşa halkı oluyor. Vatandaş şimdi şu soruların cevabını Kadir Albayrak'a ve Cüneyt Yüksel'e soruyor;

1-Kadir Albayrak bu kabinleri faaliyete geçirecek mi?

2- Bu kabinler Süleymanpaşa belediyesinin bütçesiyle yapıldığına göre, Cüneyt Yüksel, buna müsaade edecek mi?

3-Kabinleri Cüneyt Yüksel kullanıma açarsa, Kadir Albayrak daha önce "Süleymanpaşa'nın sorumluluğunda" dediği halde,engel olacak mı?

4-Bu kabinlerde gece takılan madde bağımlıları veya sarhoşlar nedeniyle burada bir olay yaşanırsa, Cüneyt Yüksel Büyükşehir belediye başkanlığından hukuki olarak bunun hesabını soracak mı?

6-Cüneyt Yüksel Albayrak'a, "daha önce sizin partizanınız olduğu için, Ekrem Eşkinat'a bu kabinlere izin verdiğiniz ve bütçesini de Süleymanpaşa belediyemiz karşıladığı için, bu kabinleri kullanım ve işletme hakkı bizimdir" diyecek mi?

7-Bu kabinler nedeniyle zarar gören esnaf ve vatandaşlar, bunun şikayetini kime yapacak?

YOKSA HER ŞEYE KARŞI OLAN VE SIRF KARŞI PARTİLİ DİYE ENGEL OLAN ALBAYRAK, DAHA ÖNCE KENDİ PARTİSİNDEN BELEDİYE BAŞKANI OLAN EŞKİNAT'A YAPTIĞI BU JESTİ GÖZDESİ OLAN ZABITA DAİRE BAŞKANINA YIKTIRIP, KAMU ZARARINA NEDEN Mİ OLACAK?

BÖYLE BİR YIKIM OLURSA, CÜNEYT YÜKSEL KAMU ZARARI OLDUĞU İÇİN ALBAYRAK İÇİN GEREKLİ GİRİŞİMLERİ YAPACAK MI?

HALK BU SORULARIN VE BU SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BEKLİYOR. 

Kaynak : Murat Ürtekin