info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Amatör Spor branşlarına alınan spor malzemeleri dağıtıldı

Tekirdağ İl Özel İdaresi Amatör Spor branşlarına alınan spor malzemeleri dağıttı

Tekirdağ Vali Yardımcısı Mesut Sarıkaya, "Yönetime soyunan kişilerin geçmişten bugüne bakıldığında bilgi ve yetenek bakımından donanımlarının arttığını görüyorum. Bu da spora büyük katkı sağlayacaktır" dedi. Vali Yardımcısı Mesut Sarıkaya, Gençlik Spor İl Müdürlüğü nde yapılan spor malzemeleri dağıtım töreninde eski sporcu olduğunu ve eskiye göre değişen çok şey olduğunu belirtti.

Toplantıya katılımından büyük heyecan duyduğunu bildiren Vali Yardımcısı Mesut Sarıkaya, 50 yıl sonra spor kulüplerinde büyük değişiklik olduğunu, özellikle antrenör kapasitesinin büyük değişiklik gösterdiğini ifade etti.

Vali Yardımcısı Mesut Sarıkaya şunları söyledi: "Yönetime soyunan kişilerin geçmişten bugüne bakıldığında bilgi ve yetenek bakımından donanımlarının arttığını görüyorum. Bu da spora büyük katkı sağlayacaktır. Kalite son derece yükseliyor. Kalitenin daha da artması adına sorunların tartışılması gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz toplantılar dönemsel olmamalı. Her fırsatta bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunmalısınız. Gündemde hep olmanız gerekli."

Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya da, Tekirdağ da 231 amatör spor kulübü olduğunu ve bu kulüplerin mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Spor malzemeleri için 75 Bin TL ödenek ayrıldığını anlatan Gençlik Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya, Tekirdağ da sporun belli bir seviyede gittiğini bildirdi.

Gençlik Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya, "sporcularımız devamlı bu yardımı alarak ayakta kalacaklarını düşünmesinler. Sporu bu şekilde yardımlarla götürmek mümkün değil. Sponsorluk yasası çerçevesinde neler yapılabilir hep birlikte masaya yatırmalıyız. Bu yardımların yanında sponsorluk yasasından da yararlanmalıyız. Kendi ayaklarımız üzerinde durmamız buna bağlıdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplam 13 branşa sahip 113 amatör spor kulübüne 75 bin TL lik spor malzemeleri dağıtımı yapıldı. Spor malzemeleri dağıtılan branşlar; voleybol, basketbol, hentbol, avcılık-atıcılık, futbol, boks, taekwondo, atletizm, yelken, badminton, masa tenisi ve tenis ten oluşuyor.