info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ambulansa Binmek İstemeyen Yaralı Sürücü Zor İkna Edildi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, akaryakıt istasyonundan çıkan motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada, ambulansa binmek istemeyen yaralı motosiklet sürücüsü uzun süren uğraş sonucu hastaneye götürülebildi.

Kaza, Çerkezköy-Çorlu yolunda meydana geldi. İddiaya göre, akaryakıt istasyonundan Çorlu istikametine gitmek isteyen Mehmet Ç. yönetimindeki plakasız motosiklet ile ışıklı kavşaktan Çerkezköy istikametine giden Uğur G. yönetimindeki 34 UG 5872 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, motosiklet sürücüsü yaralandı. 
 
Olay yerine gelen ve kazada yaralanan motosiklet sürücüsünü ambulansa almak isteyen sağlık ekipleri yoğun çaba gösterirken, önce ambulansa alınan Mehmet Ç., daha sonra bir boşluk bulup ambulanstan indi. Yakınları ve sağlık ekiplerinin çabaları yeterli olmayınca devreye polis ekipleri girdi. Polis ekiplerinin ambulansa bindirdiği Mehmet Ç., polis eşliğinde Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. 
 
Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından kısa süreli kapanan Çorlu-Çerkezköy yolu tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.