info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Anadolu Jet le herkes uçuyor

Orion Alışveriş Merkezi geçtiğimiz haftasonu uçuş meraklılarını biraraya getirecek eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Anadolu Jet tarafından Orion"a getirilen uçak simulatörüyle yapılan etkinlik çok büyük ilgi gördü. Yoğun talep üzerine Anadolu Jet"in uçak simulatörü bu haftasonu tekrar Orion"da olacak.

Orion Alışveriş Merkezi ve Anadolu Jet işbirliği ile Orion"da heyecanlı bir etkinlik düzenledi. 7 ve 8 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlik için Orion AVM"ye uçak simulatörü getirildi. Gerçek bir uçağı kullanma deneyimini yaşatan ve yüzlerce kişinin ilgisini çeken uçak simulatörünü, çocuklardan orta yaşlılara kadar pek çok kişi kullandı. Anadolu Jet"in gençlik kulübü Jet Genç tarafından gerçekleştirilen aktivite, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle bu haftasonu tekrarlanacak. 14 ve 15 Kasım günlerinde de Orion AVM"ye gelenler uçak simulatörüyle uçak kullanma heyecanı yaşayacaklar.

Her gün Ankara, her koltuk 59 TL

Anadolu Jet uçuş tarifelerinde yapılan yeni düzenleme ile artık Çorlu-Ankara arası uçak seferleri her gün yapılacak. Haftanın her günü gerçekleştirilecek seferler ve uygun fiyat tarifesi ile Trakya şehirlerinden Anadolu şehirlerine ulaşım çok daha kısa sürecek.

Çorlu-Ankara arasındaki ulaşım süresini 1 saate indiren Anadolu Jet, uçak kalkış saatlerinde de yeni düzenlemeye gitti. Kişi başı ulaşım ücretinin 59 TL"ye kadar indiği uçak seferlerinde hareket saatleri şöyle oldu :

Ankara"dan kalkış 18:55 Çorlu"ya varış 20:00

Çorlu"dan kalkış 20:35 Ankara"ya varış 21:35