info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aşkına Karşılık Bulamayınca Kendini Yakan Aşık Hayatını Kaybetti

Tekirdağ 100. Yıl San. Sit. de oto cam işleri yapan babası ve kardeşlerinden ayrılan kişi eşinden de ayrıldıktan sonra Tekirdağın çorlu ilçesine yerleşmişti.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir süre önce meydana gelen olayda yaklaşık 4 yıl birliktelik yaşadığı sevgilinin kendisinden ayrılmasının ardından yeniden barışma teklifin reddetmesi üzerine sevgilinin evinin önünde üzerine benzin dökerek kendisini yakan şahıs tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çorlu’da geçtiğimiz ay 28 Nisan tarihinde meydana gelen olayda N.G. adlı kadın ile bir süre birliktelik yaşayan ve olay tarihinden 3 ay kadar önce ayrılan Levent Kımız, N.G.’nin Şeyhsinan Mahallesi’ndeki evine giderek kendisi ile yeniden birlikte olması için ikna etmeye çalışmış ancak olumsuz yanıt almıştı. Daha sonra eline aldığı benzin bidonuyla yeniden N.G.nin kapısına giden ve aşkını ispat edebilmek için kendisini yakacağını söyleyen aşık, yeniden olumsuz yanıt alınca üzerine benzin dökerek çakmağı çakmış, alevler içinde kalan Levent Kımız çevreden yetişenlerce yangın söndürme tüpü ile söndürülmüştü.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ambulansa alınan Kımız önce Çorlu Devlet Hastanesine buradan da İstanbul’a Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Vücudunun yarısında ağır yanıklar oluşan Kımız aradan geçen süre ve tedavilere karşın hayatını kaybetti.
 

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber