info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bakan Müezzinoğlu Refiye Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Amerika’da gardner sendromu sebebiyle tedavi gören Refiye Yılmaz’ı Tekirdağ’daki evinde ziyaret etti.

Gardner sendromu hastalığına yakalanan ve Amerika'da tedavisi süren Refiye Yılmaz, ortam değişikliğine adaptasyonunun gözlemlenebilmesi için memleketi Tekirdağ’a 3 hafta kontrollü izne geldi. Doktorları tarafından düzenli olarak takip edilen ve mikrop kapmaması için kimseyle görüştürülmeyen Refiye Yılmaz’a ilk ziyareti Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptı.
 
Refiye Yılmaz’ı evinde ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Refiye'yi iyi gördüğünü ifade ederek, "Refiye kızımızı daha iyi gördüm. Daha iyi olduğunu gördüm, morali iyi, motivasyonu iyi, hayata tutunması son derece güçlü. 4 tane önemli ameliyatı atlatmış bir kızımız. Doktoru 3 hafta ortam değişikliği ile adaptasyonu gözleyebilmek adına ülkemize, evine göndermiş. 3 hafta sonra geri dönecek. Son ameliyatı mayıs ayında planlanıyor. İnşallah son ameliyatı olacak, ondan sonra da ülkemize dönecek. Refiye kızımız evladımız gibi, bu ülkenin evladı. Kızımızı annesine babasına bağışlasın, sevdiklerine bağışlasın. Millet olarak, devlet olarak yanında olmanın onurunu, mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde tedavisi sonlanacak, ondan sonra takibe geçecek. Ben Refiye kızımızı çok iyi gördüm, annesi, ailesi, hepsi umutlu ve mutlu" dedi.
 
Bakan Müezzinoğlu, Refiye Yılmaz'ın hastalığı konusunda herhangi bir olumsuz duruma yol açmamak için kısa süre sonra evden ayrıldı.