info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan çanta dağıttı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 2009-2010 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Hacı İlbey İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Başkan Dalgıç, "Tekirdağ Belediyesi olarak eğitim camiamızın her zaman yanındayız. Sık sık okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin istek ve önerilerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince çözüm bulma çabası içerisindeyiz. Bugün de Hacı İlbey İlköğretim Okulu'nda eğitim camiamızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. İhtiyacı olan öğrencilerimize okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıttık. Bundan sonra da eğitim camiasına yardımlarımız devam edecek" dedi.

Başkan Dalgıç daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Toplam 500 öğrenciye program çerçevesinde okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı. Hacı İlbey İlköğretim Okulu ziyaretinde Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nurcan Ildız ve Özel Kalem Müdürü Feride Ataç'da hazır bulundu.