info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Kahvaltısındaydı

Chp Yerel Seçimlerde Damga Vuracak

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Öğretmenevinde CHP Merkez İlçe Kadın Kollarının düzenlediği dayanışma kahvaltısına katıldı. 
 
Tekirdağ Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer, Av. Emre Köprülü, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, bazı Belediye Meclis Üyeleri ile diğer partililerin de ilgi gösterdiği kahvaltının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebahan Önbey “ Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde Cumhuriyeti korumak için daha çok çalışacağız” dedi. 
 
Son zamanlarda  yapılan ve Belediyenin de desteklediği etkinliklere yoğun ilgi olduğunu dile getiren Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç” Bunlar bizim birlik beraberliğimizi koruduğumuzu gösteriyor. Belediye olarak bu tür etkinliklere destek vermekten gurur duyduk. Önümüzdeki yerel seçimlerde CHP Tekirdağ, Trakya ve hatta Türkiye’de  damgasını vuracaktır” diye konuştu. CHP’nin demokrat bir parti olduğunu yineleyen Dalgıç “ Genel Başkanımızın kadınlar için koyduğu kotayı sonuna kadar destekliyoruz. Yerel seçimlerde yarışacak tüm adaylarımıza da başarılar diliyoruz” dedi.