info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Yeni Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Dalgıç Yeni Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Tekirdağ Belediyesi Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, yoğun iş temposundan fırsat buldukça halkın arasına girmeye, esnaflarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Son olarak CHP Tekirdağ Merkez İlçe Örgütünün düzenlediği Yeni Sanayi Cami Bahçesi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya katılan Başkan Dalgıç, dayanışma kahvaltısında gerek partililerle gerekse de sanayi esnafı ile sohbet etti, sıkıntıları diledi, belediye çalışmalarını anlattı, çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Kahvaltının ardından Yeni Sanayide dükkanları gezerek tek tek esnaflarla tokalaşan ve sohbet eden Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında olmaya özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Dalgıç’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirte sanayi esnafları da kendisine teşekkür ettiler ve isteklerini Başkan Dalgıç’a birinci ağızdan iletme fırsatı buldular.
Başkan Dalgıç’a Yeni Sanayi mesaisinde Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter ve Mehmet Özen ile CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Merkez İlçe Başkanı M. Emre Kervancılar, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer de eşlik etti.