info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Yardımcısı göreve başladı

Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Şehir Plancısı Sinan Çetiz Tekirdağ a gelerek yeni görevine başladı.

1968 İstanbul doğumlu olan Çetiz ilk, orta ve yüksek tahsilini İstanbul da tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversitede kentsel planlama yüksek lisans programını tamamlayan Çetiz İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Planlama, Ulaşım dönüşüm müdürlüklerinde planlama ulaşım, risk ve afet yönetimi, stratejik planlama ve kentsel dönüşüm projelerinde uzman olarak görev alırken Planlama uzmanı olarak da yerel ulusal ölçekte çeşitli vaka çalışmaları, çalıştay ve deneyim paylaşımı projelerinde de çalıştı.
Ayrıca Çeşitli sivil toplum mesleki uzmanlık ve eğitim kuruluşlarında yönetici olarak görev yapan Çetiz in Yerel Kalkınma Kapasite artırımı, ekolojik planlama, kentsel dönüşüm, stratejik planlama üzerine yayınlanmış makaleleri bulunuyor.
Evli ve bir çocuk babası olan Sinan Çetiz Tekirdağ a başkan yardımcısı olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yeni dönemde Belediye başkanımız Op. Dr. Adem Dalgıç ın önderliğinde ilimiz, bölgemiz ve ülke belediyeciliği açısından önemli bir başarının, örnek yerel yönetim deneyiminin oluşturulması için çalışacağız. Başkanımız Adem Dalgıç a da bana duyduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Kendisini makamında karşılayan Dalgıç da Çetiz e yeni görevinde başarılar diledi.