info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye Konservatuarı Halk Müziği Korosu Ayakta Alkışlandı

Tekirdağ Belediye Konservatuarı Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser Belediye Kültür Merkezi nde geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi. Şef Mustafa Ozan yönetimindeki Halk müziği topluluğunun kısa süre çalışmasına rağmen gösterdiği performans ayakta alkışlandı.

 

Tekirdağ Belediye Konservatuarı Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser Belediye Kültür Merkezi’nde geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi. Şef Mustafa Ozan yönetimindeki Halk müziği topluluğunun kısa süre çalışmasına rağmen gösterdiği performans ayakta alkışlandı.

Konserde bir konuşma yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini belirterek, “Göreve gelir gelmez projelerimiz arasında yer alan konservatuarı kurmak için yoğun çaba sarf ettik. Konservatuarımızı kurduktan sonra bugünkü bu manzarayı görünce ne kadar doğru bir şey yaptığımızı anlıyorum. Tekirdağ Belediyesi Konservatuarı her alanda adını bundan sonra da duyurmaya devam edecek. Konservatuarın kurulmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konserin ardından Başkan Dalgıç, Koro Şefi Mustafa Ozan’a bir çiçek takdim etti. Tekirdağ Belediyesi Konservatuarı Halk Müziği Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel türkülere salonu dolduran sanatseverler de alkışlarla eşlik etti. Konser sonunda koro ayakta alkışlandı.