info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Benzin İstasyonunda Yağmalama

Keşan-Malkara yolundaki bir benzin istasyonuna girdi ve para vermeden çok sayıda içki, meşrubatt ve kozmetik eşyayı yağmalayıp gitti.

Edirne'nin Keşan ilçesindeki futbol karşılaşmasından dönen taraftarlar, Keşan-Malkara yolundaki bir benzin istasyonuna girdi ve para vermeden çok sayıda içki, meşrubatt ve kozmetik eşyayı yağmalayıp gitti.

Bu yaşananlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Edirne Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tekirdağspor, Keşan'da Keşanspor ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Takımlarını desteklemek için karşılaşmaya izleyen ve otobüs ile dönüş yolunda yaklaşık 50 kişilik Tekirdağspor taraftarı, Keşan-Malkara yolu üzerindeki bir benzin istasyonunda mola verdi.

Kalabalık bir şekilde istasyonun marketine giren taraftarlar, raf ve doloplardaki içki, meşrubat ve kozmetik eşları aldı ve para vermeden dışarıya çıktı. Daha sonra da taraftarlar otobüse binerek yollarına devam etti.

Kalabalık nedeniyle kimin ne aldığnı anlayamayan kasiyer, taraftarların gitmezsinden sonra soyulduğunu anladı ve durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan incelemede ise marketten 650 lira tutarında alkollü içki, meşrubat ve kozmetik eşyanın çalındığı tespit edildi. Taraftarın yaptığı yağma marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.