info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Berberler Pazar Günleri de Açık Olacak

Çerkezköy’de Naturel 41 Erkek kuaförünü işleten Mustafa Dülger, yaptığı açıklamada berber dükkanlarının bugüne kadar Pazar günleri kapalı kalması için mücadele ettiklerini belirterek, “Kuaför arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerden sonra çoğu arkadaşımız dükkanlarını yeniden açmaya başladılar.

Pazar günleri açmayan 4 kuaför dükkanı kalmıştık ama artık bu arkadaşlarımızda Pazar günleri dükkanlarını açabilirler. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
ÇALMADIĞIMIZ KAPI KALMAMIŞTI
 
Erkek Kuaför dükkanlarının Pazar günleri kapalı olması adına büyük bir mücadele örneği sergilediklerini belirten Naturel 41 Erkek Kuaförü işletmecisi Mustafa Dülger, yaptığı açıklamada, “Çerkezköy’de ki Erkek Kuaförlerinin Pazar günü kapalı olması için yıllarca arkadaşlarımızla beraber çaba sarf ettik. İlçemizde bulunan bütün kuaförleri tek tek dolaşarak fikirlerini aldık. Açmamaları yönünde ricada bulunduk. Bu konuları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Belediye Başkanı Ali Ertem ile konuşup durum değerlendirmesi yaptığımız zamanlarda oldu. Hatta en son Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Derneği başkanımızın da fikrini almak için Tekirdağ’a gittik. Tüm başkanlarımız bu konuda bir yaptırım olamaz, herkes kendi insiyatifinde karar verir dediler” diye konuştu. 
 
ARTIK PAZAR GÜNLERİ DÜKKANLARINI AÇABİLİRLER
 
Görüşme yaptıkları başkanların Kuaförler olarak kendi aramızda anlaşıp konuşmamız gerektiğini ifade eden Dülger, “Geçen zaman içerisinde bizimle beraber karar alan birçok arkadaşımızda Pazar günleri açanların sayısı her geçen gün arttığı için onlarda dükkanlarını açmaya başladılar. Bende basın aracılığıyla tüm kuaför arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Bundan sonra kuaför arkadaşlarımız Pazar günleri dükkanlarını açabilirler. Şimdiye kadar bize destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.