info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bizler Hizmet Kervan ının Mensuplarıyız

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nca 12 Şubat ta gerçekleştirecek 4. Olağan Kongre dolayısıyla açıklamada bulunan Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, “Partimiz hizmet kapısıdır.

 

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nca 12 Şubat ta gerçekleştirecek  4. Olağan Kongre dolayısıyla açıklamada bulunan Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, “Partimiz hizmet kapısıdır.  Bizler büyük bir aileyiz. Tek düşüncemiz var ; Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedefine Türkiye’mizi ulaştırmak.  Bu hedef için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hiçbir heyecan eksikliği yaşamadan hizmetimizi sürdüreceğiz.  İşte bizim için en büyük makam  en büyük  koltuk,  bu hizmet aşkıdır.” dedi.
ÇEVRE VE ORMAN BAKANI VEYSEL  EROĞLU KATILIYOR
AK Parti Tekirdağ Teşkilatı’nın ilçe kongreleri sürüyor.  Son olarak geçtiğimiz Pazar günü Çerkezköy İlçe Kongresi’ni coşkulu bir kutlamayla  gerçekleştiren AK Parti,  Merkez İlçenin  4. Olağan Kongresi’ne hazırlanıyor.  12 Şubat 2012 Pazar günü saat 14.00’da Özdemirler Yapı Market’in üst katındaki Tekirdağ Düğün Salonu’nda başlayacak kongreye, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da katılacak.
TEK LİSTE MESAJI
Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, “Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya heveslenenlere inat, parti teşkilatımızı, üyelerimizi, delegelerimizi ve AK Parti’ye oy vermiş, gönül vermiş vatandaşlarımızı, 12 Şubat’taki bayram günümüze davet ediyorum. Kongremizi  tek liste ile gerçekleştirip birlik ve beraberliğimizi herkese göstereceğiz.” şeklinde konuştu.
TEK HEDEF, 2023 TÜRKİYESİ
Ziya Meral, AK Parti’nin  siyaset geleneğinin merkezinde halka hizmet anlayışının olduğunu vurgulayarak, “Partimiz hizmet kapısıdır.  Bizler büyük bir aileyiz. Tek düşüncemiz var ; Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedefine Türkiye’mizi ulaştırmak.  Bu hedef için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hiçbir heyecan eksikliği yaşamadan hizmetimizi sürdüreceğiz.  İşte bizim için en büyük makam  en büyük  koltuk  bu hizmet aşkıdır.” dedi.
‘PARTİME GÖNÜLDEN BAĞLIYIM’
Basına  yaptığı açıklamalarda, 12 Şubattaki  4. Olağan Kongre’de görevi bırakacağını ve bayrağı yeni arkadaşlarına teslim edeceğini  ifade eden Ziya Meral, “Partimizin değişik kademelerinde görev aldım. Partime gönülden bağlıyım ve bundan sonra da Genel  Merkezimizin tevdi ettiği  her görevi yerine getirmeye devam edeceğim.” şeklinde konuştu.
“Bizler hizmet kervanının mensuplarıyız” diyen Ziya Meral, sözlerini şöyle sürdürdü: “İl Başkanımız Sayın Soner Çizen’in dediği gibi, yol boyunca kimi zaman önde, kimi zaman arkada görev alarak hizmet ışığını Tekirdağ’ın her noktasına taşıyacağız. Parti içindeki kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya  kimse heveslenmesin. Bu vesile ile teşkilatımızı, üyelerimizi, delegelerimizi ve AK Parti’ye oy vermiş, gönül vermiş vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum.”