info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Borçları intihara sürükledi

Tekirdağ da askeri bir personel, kredi kartı borcu yüzünden kendini ağaca astı.

Tekirdağ da Askerlik Dairesi Başkanlığı nda memur olarak çalışan 40 yaşındaki Mustafa Bozdağ, 25 bin liralık kredi kartı borcu yüzünden kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunu evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki Mustafa Bozdağ aldığı maaşının ailesini geçindirmeye yetmemesi üzerine 2 yıl önce kredi kartıyla yüklü miktarda alışveriş yaptı. Bozdağ, bir süre sonra borçlarını ödeyemez hale geldi. Bozdağ ın faizleri ile birlikte biriken borcu 25 bin TL yi buldu.

Borçları nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Bozdağ, akşam saatlerinde eşine "Sıkıntılıyım biraz kafamı dağıtacağım" diyerek evden ayrıldı. Arkadaşları ile birlikte akşamları alkol aldığı Gündoğdu Mahallesi nde bulunan Çırçır Tepesi ne çıktı. Burada bir süre oturan Bozdağ, tepede bulunan bir bağ evinin bahçesine girdi. Bozdağ, yanında getirdiği çamaşır ipiyle kendini elma ağacına astı.

Sabah saatlerinde tarlaya giden çiftçiler, asılı birini görünce polise haber verdi. Olay yerinde polis ve Cumhuriyet Savcısı nın inceleme yapmasının ardından Bozdağ ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu na gönderildi. Bozdağ ın çalışma arkadaşları, "Mustafa içine kapalı biriydi. İşyerinde ailevi meselelerden hiç bahsetmezdi. 25 bin liralık kredi kartı borcu varmış. Çok iyi bir insandı. Yazık oldu" dedi.

Mustafa Bozdağ ın memleketi Kırıkkale nin Keskin İlçesi nde toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.