info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Candan Yüceer den Marmara Ereğlisi ne Ziyaret

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Marmara Ereğlisi’nde ilçe ve belde örgütlerini ziyaret etti, Sivil toplum örgütü temsilcileri ve yurttaşlarla bir araya geldi.

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Marmara Ereğlisi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Binası’nda, CHP Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Yüceer, daha sonra Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı ziyaret etti. Yüceer, Marmara Ereğlisi’ne yapılması planlanan termik santral hakkında bilgi aldı.
 
VİRA BİSMİLLAH
 
Marmara Ereğlisi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Saygın’ı da makamında ziyaret eden Yüceer, ilçe esnaflarına konuk oldu ve hayırlı kazançlar diledi. Yüceer’e ziyaretlerinde İlçe Başkanı Hakan Turan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Ve Gençlik Kolları da eşlik etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Yüceer, 1 Eylül’de kalkacak av yasağı öncesi balıkçı esnafını da unutmadı. Balıkçı esnafına bol kazançlar dileyen Yüceer, esnafla birlikte 'vira bismillah' dedi ve yeni av sezonunun balıkçıların yüzünü güldürmesini temenni etti.
 
BELDE ÖRGÜTLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
 
CHP’li Yüceer daha sonra Yeniçiftlik ve Sultanköy belde örgütleriyle bir araya geldi. Beldelerde de ilçe örgütü ve belde örgütü ile birlikte esnaf ziyaretlerine davam eden Yüceer, Belediye Başkanı İbrahim Uyan, İlçe Başkanı Hakan Turan ile birlikte Yeniçiftlik Sinoplular Derneği’ni ziyaret etti. Site sakinleri ile de bir araya gelen Yüceer, vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyaretinde kahveci esnaflarını da unutmayan Yüceer, yurttaşlarla sohbet etti ve çay içti.
 
ESNAF ZOR DURUMDA
 
Gece geç vakite kadar süren ziyaretleri değerlendiren Yüceer, sık sık il, ilçe ve belde örgütleri ile bir araya geldiklerini belirterek, yaklaşan yerel seçim öncesi durum değerlendirmesi yaptıklarını kaydetti. Yerel seçimden CHP’nin güçlenerek çıkacağını ifade eden CHP’li Yüceer, esnafın durumunu da değerlendirdi.
 
ESNAF SİFTAHSIZ DÜKKAN KAPATIR HALE GELDİ
 
Esnafın zor durumda olduğunu kaydeden Yüceer, “Esnafımız toplumumuzun ve ekonomimizin direği, istikrar abidesidir. Esnaf ne kadar sıkıntılıysa, toplum da o kadar sıkıntılıdır. Esnaf ne kadar mutluysa, toplum da o kadar mutludur! AKP iktidarıyla birlikte esnafımız artık neredeyse siftahsız dükkan kapatır hale gelmiştir” diye konuştu.
 
BİN DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK
 
Esnaf ziyaretlerinde, “Bir dokunup bin ah işittiklerini” kaydeden Yüceer, “Çünkü küçük esnaf bırakın 1 ay sonrasını, yarınını bile göremiyor. Sorunlar büyüdükçe, küçük esnaf daha da küçülüyor. Acı ama gerçek maalesef bu. Esnafın hali böyleyken Hükümet kılını bile kıpırdatmıyor. Esnafımızın sorunlarının farkındayız. Esnafımızla bire bir diyalog halinde sorunlarını dinliyor, görüşlerini alıyoruz” dedi.