info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy deki Operasyon

Tekirdağ ın Çerkezköy ilçesine bağlı Karaağaç belde belediyesine yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 17 kişiden 5 i tutuklandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Karaağaç belde belediyesine yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 17 kişiden 5'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy Başsavcılığının talimatıyla jandarma tarafından Karaağaç Belediyesine düzenlenen operasyonda "Rüşvet, ihaleye fesat karıştırmak, resmi ve özel evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık" iddialarıyla gözaltına alınan 17 kişiden 4'ü serbest bırakılırken, 13 şüpheli de tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 13 kişiden eski Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek, özel firma yetkilileri Talip Bakay, Yücel Bozan, İlyas Yamak ve Kemal Yılmaz nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. A. Ç, B. Y, M. M, Z. Y, İ. E, T. R, M. T. ve S. T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

-OLAY-

Jandarma ekipleri, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Karaağaç Belediyesine operasyon düzenlenmiş, operasyonda aralarında eski Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek ile belediyede görevli memurların ve özel şirket yetkililerinin de bulunduğu toplam 17 kişi, jandarma tarafından "Rüşvet, ihaleye fesat karıştırmak, dolandırıcılık, resmi ve özel evrakta sahtecilik" iddialarıyla gözaltına alınmıştı.