info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy TSO Anadolu Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında 280 öğrenciyi mezun etti.

Çerkezköy ve bölgenin gözde liselerinden olan ÇTSO Anadolu Lisesi'nin düzenlediği 5. mezuniyet töreni büyük bir katılımla okul bahçesinde gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Müdürü Mustafa Türk, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Mezuniyet töreni programında konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Çerkezköy’de eğitim-öğretimin ileri durumda olduğunu belirtti. Kaymakam Kubilay, "İlçemizde eğitim veren okullarımıza baktığımızda eğitim durumlarının çok ileri durumda olduğunu görüyoruz. Bu eğitim kurumlarımızda eğitim alan çocuklarımız mezun olduklarında girdikleri üniversite sınavlarında da başarı seviyelerinin yüksek olması bizleri gururlandırıyor. Bu yıl ÇTSO Anadolu lisesinden mezun olan 280 çocuğumuzda inşallah üniversite sınavlarında istedikleri bölümleri kazanırlar. Mezun olan tüm çocuklarımıza da bundan sonraki yaşamlarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum" dedi.
ÇTSO Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Türk ise ÇTSO Anadolu Lisesi olarak 280 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Okulumuzu yaptıran ve devamlı katkılarını okulumuzdan eksik etmeyen Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. ÇTSO bu yıl okulumuzun doğal gaz tesisatını da yaptırdı. Bu konuda da ÇTSO yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti. 
Konuşmaların ardından mezun olan 280 öğrenci sınıflarının temsilcileri tarafından tek tek tanıtıldıktan sonra diplomalarını aldı. Öğrencilere diplomaları Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Okul Müdürü Ahmet Türk ve sınıf öğretmenleri tarafından verildi.
Programın sonunda okul merdivenlerinde yerlerini alan 280 öğrenci önce keplerini sonrada cübbelerini havaya attı. Veliler bu manzarayı cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle ölümsüzleştirmek için bir birleriyle yarıştı. 
Diploma töreninde öğrenciler kadar velilerin de heyecanlı ve sevinçli oldukları görüldü.