info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’de Kent Konseyi’nin Yeni Meclis Başkanları Belirlendi

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Kent Konseyi için Meclis başkanlık seçimleri yapıldı.

Kent Konseyi binasında Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ün de katıldığı seçimlerde ilk olarak Gençlik Meclisi Başkanı belirlendi. Başkanlık için Gürkan Kartal, Kübra Cesur ve Ünal Fırat aday olurken, yapılan açık oylamada 4 oy alan Kübra Cesur, Gençlik Meclisi başkanlığına seçildi. Gürkan Kartal ve Ünal Fırat ise 2’şer oyda kaldı.
Kadın Meclisi Başkanının belirlenmesi ile devam eden seçimde Kadın Meclisi Başkan Vekilliğini yürüten Sena Özdemir, Selda Yeşil, Serpil Karadağ, Zeynep Akkayun ve Funda Serfiçe aday olurken, yapılan oylama sonucunda Sena Özdemir 1 oy, Selda Yeşil 2 oy, Serpil Karadağ 2 oy, Zeynep Akkoyun ve Funda Serfice 4’er oy aldı. Eşit oy alan Akkaoyun ve Serfice arasında tekrar yapılan oylamada 7 oy alan Funda Serfiçe Kadın Meclisi Başkanlığına seçilirken, Zeynep Akkaoyun ise 6 oy aldı. 
Kadın Meclisi Başkanlığı seçiminin ardından Engelliler Meclisi seçimine geçildi. Engelliler Meclisi Başkanlığı için Şengül Civan ile Fatih Kurban aday oldu. Yapılan oylama sonunda Fatih Kurban 11 oy alırken, Şengül Civan 14 oyla Engelliler Meclisi Başkanlığı’na seçildi. 
Günün son seçiminde ise Çocuk Meclisi Başkanı belirlendi. Çocuk Meclisi Başkanlığına da Rağbet Erol ile Müzeher Girgin aday oldu. Yapılan seçim sonunda da Müzeher Girgin 2 oy aldı. 5 oy alan Rağbet Erol Çocuk Meclisi Başkanı oldu.