info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

ÇESİAD ın üyesi sayısı bir yılda 100 e ulaştı

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD), üyelerine yönelik sertifika ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD), üyelerine yönelik sertifika ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Törende, ÇESİAD’ın faaliyetleri ve TUSKON’un üyelerine sağladığı avantajlar anlatıldı.

 ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, TUSKON’un gücünün farkına varılması ve bu güçten istifade edilmesi gerektiğini vurguladı. Asbaş, derneğin ilçe ve beldelerde ticarete katkı sağlamak amacıyla kurulduğunu belirtti. Asbaş, "Derneğimiz kurulalı 1 yıl bile olmadı fakat üye sayımız şimdiden 100'e ulaştı. Bu bizler için gurur verici bir tablodur." dedi. Bölgenin coğrafi konumu itibariyle gelecekte ticarete yön vereceğini söyleyen Hakan Asbaş, ülkenin ilk 500'ü içerisinde yer alan 18 firmanın bu coğrafyada faaliyet gösterdiğini kaydetti. ÇESİAD’ın faaliyetlerinden bahseden Asbaş, "Bölgenin ihtiyaçlarını tespit etmeye çalıştık. Üyelere yurt içi ve yurt dışı iletişim desteği verdik. Yurt içi ve yurt dışı ticaret gezileri düzenledik. İş kadınları komisyonu kurduk. Okuma salonları ve bilgi evleri projeleri devam ediyor." dedi.

 Geceye katılan (MARİFED) Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kurt, "Bünyemizde 172 dernek faaliyet gösteriyordu. ÇESİAD ile birlikte bu sayı 173 olmuştur. Hoş geldin ÇESİAD." diye konuştu.