info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çevreyolu kavşağı yeni sanayiye nefes aldıracak

Çevreyolu kavşağı yeni sanayiye nefes aldıracak

AK Partili heyet kavşakta incelemelerde bulundu
 “Çevreyolu kavşağı yeni sanayiye nefes aldıracak”

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca: “Tekirdağ, AK Parti İktidarı döneminde aldığı hizmetlerle köy olmaktan kurtulmuştur. Ülkemizin Avrupa’ya açılan kapısı olan kentimizi, Büyükşehir’i alıp, halkımızla beraber yeniden inşa ederek modern bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İl Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ahmet Aygün, İl Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar ve Merkez İlçe Yöneticilerinden oluşan bir heyet, çevreyolu Yeni Sanayi mevkisinde yapımı süren kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.

Çevreyolunun Yeni Sanayi ve Yüzüncü Yıl Mahallesi ile bağlantısını sağlayacak ana arter özelliği taşıyan kavşakla ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, bitme aşamasındaki kavşağın Yeni Sanayi esnafı açısından hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

Tunca: “İstanbul istikametinden gelen araçlar Yeni Sanayiye ulaşabilmek için uzun bir dönüş yoluna takip etmek zorunda.  Bu durum vatandaşımıza hem zaman hem de ekonomik külfet getiriyordu. Ayrıca çevreyolunu kullanmak zorunda kalan kamyon ve çekici gibi araçlar da arıza yaptığında Yeni Sanayiye dönüşleri problemli oluyordu. Bu kavşak, yaşanan problemleri kökünden çözeceği gibi, Yüzüncü Yıl Mahallesi sakinleri de çevreyolunu daha pratik kullanabilecekler.” dedi.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Tunca, AK Parti ile Tekirdağ’ın kalp damarlarının açıldığını, duble yolları, çevreyolu, üniversitesi, kavşakları ile modern bir görünüme kavuştuğunu aktararak sözlerini şöyle sürdürdü: “Tekirdağ, AK Parti İktidarı döneminde aldığı yardımlarla köy olmaktan kurtulmuştur. Hükümetimizin yaptığı çevreyolu olmasaydı şehir içi trafiği bugün kim bilir ne halde olurdu. Şimdi incelemekte olduğumuz bu kavşak da Yüzüncü Yıl Sakinleri ile Çevreyolunu kullanan vatandaşlarımız ve Yeni Sanayi esnafımıza büyük rahatlık getirecektir. Ülkemizin Avrupa’ya açılan kapısı olan kentimizi, Büyükşehir’i alıp, halkımızla beraber yeniden inşa ederek modern bir görünüme kavuşturacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

İl Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ahmet Aygün ise, inşası süren kavşak düzenlemesi ile Yeni Sanayi esnafının ciddi bir problemden kurtulacağını söyledi. Aygün, “Yeni Sanayi esnafımızın taleplerine AK Parti olarak sessiz kalamazdık. Yapılmakta olan yeni kavşak halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İl Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar da, halk odaklı hizmet anlayışının temsilcisi olan AK Parti’nin Tekirdağ’ın yıllardır kangrene dönen sıkıntılarını tek tek çözdüğünü vurgulayarak, “Tekirdağ’ın önü artık açık. Başbakanımızın Büyükşehir sözü Tekirdağ’ın ufkunu açmış, hedef çıtasını yükseltmiştir. Bundan sonra bize düşen görev, Tekirdağımızı hizmet seline boğacak ak kadrolarımızla inşallah Büyükşehir Belediyesini alarak yaşanabilir modern bir  kenti vatandaşlarımıza sunmaktır. İnşallah halkımızın gücü ve desteğiyle bunu başaracağız.” şeklinde konuştu.