info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Adayları Yüceer ve Nallar Gövde Gösterisi Yaptı.

CHP Tekirdağ il Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı koordinesinde,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ile Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, Süleymanpaşa`da basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

CHP teşkilatı olarak tam kadro basın mensuplarının karşısına çıkan parti mensupları ve başkan adayları,adeta gövde gösterisi yaptı. Açılış konuşmasını yapan CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, " Bildiğiniz gibi 5 ilçemizde atama yöntemiyle belediye başkan adaylarımız belli oldu. 4 ilçemizde de ön seçim ile adaylarımızı belirledik. Ön seçim için 4 ilçede yaptığımız seçim oylamasında toplam 843 üyemiz oy kullandı. 60 tane geçersiz oyumuz var. Bu süreçte ne sandık kurulumuza ne ilçe başkanlıklarımıza ne de ilçe başkanlıklarımıza bu yaptığımız seçimlerde tek bir itiraz dahi olmadı. Bu bizim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Bu noktada bu süreci bizimle birlikte yürüten ilçe başkanlıklarımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Aday adaylarımıza bu süreçte gösterdikleri büyük özveri, birbirlerine gösterdikleri saygı ve sevgi dolu tutumlarından dolayı çok teşekkür ederim. Bir teşekkürü de siz basın mensuplarına etmek istiyorum. Siz de büyük bir özveri ve gayretle bu süreci çok yakından takip ettiniz. Emekleriniz için size de ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bu akşam da bu yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız " Dedi.

Ardından söz alan CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, " Örgütümün de yüksek müsadeleriyle Süleymanpaşa'da aday adayı olmaya karar verdim. Yine İl Başkanım Şenol Özgür Taşmerdivenli ve İlçe Başkanım Ali Engin'e teşekkür ediyorum. Genel merkez ile sık görüşmeler içinde bulunarak daha fazla dargınlık ve kırgınlıkların olmaması için ön seçimin daha uygun olacağına karar verdiler. Arkadaşlarımızla birlikte ön seçime girdik ve ön seçimden başarıyla çıktık. Hepimiz yine bir aradayız. Birbirimizden kopmadık. Seçimin hemen ardından ben büyüklerimi,arkadaşlarımı ziyaret ederek tüm siyasi çalışmalarda birlikte olacağımızı, örgütlenmeden yana da hiçbir problemimizin olmadığını söyledim şu anda da çok iyi gidiyoruz. Heyecanımız var Gençliğimiz var, heyecanım çok yüksek. Sizler de hem il başkanlığı hem aday adaylığı sürecinde çok büyük destekler verdiniz. Gerek yalnız gerekse Candan Hanım Süleymanpaşa'ya geldiğinde sahada dolaşıyoruz. İnsanların bize karşı teveccühü çok güzel. İnşallah kurucusu olduğumuz Süleymanpaşa Belediyesinde tekrar CHP bayrakları sallayacağız. Tekrar geri alacağız. Sosyal Belediyeciliğin nasıl yapıldığını tekrar halkımıza göstereceğiz. Bundan sonra da sahalarda çalışmaları hızla sürdüreceğiz. Eşimle birlikte ev gezmelerine başlayacağız. Hanımlarla bu ziyaretler çok etkili oluyor. O yüzden Candan Hanım ile Tekirdağ'a bir kadın eli değecek. Her şey çok güzel olacak. Sağolun varolun, teşekkür ediyorum " Dedi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Candan Yüceer de, " Bu akşam bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu gecikmiş bir toplantıydı. İki ilçede henüz adayımız belirlenmedi. Onlar da belirlendikten sonra Genel Merkezde 81 ilin bir aday tanıtımı olacak. Ondan sonra Tekirdağ'da bir proje lansmanı gerçekleştireceğiz. Orada da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyarız. Bir yola çıktık. Ben de kendi adıma yıllardır siyasetin içinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Tekirdağıma,şehrime, memleketime hizmetten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bir kadın olarak siyasette var olabilmekten ve teveccüh görmekten gurur duyuyorum. Büyükşehir aday adayı olarak partililerimizin takdiri, Genel Merkezimizin teveccühü, Genel Başkanımızın takdiri ile aday olarak gösterildik. Bundan önceki süreçte de yaklaşık iki aydır alanlardaydık. Genel seçim sürecinde milletvekili adayı olmamama rağmen alanlardaydım. Daha önceki milletvekilliği dönemimde de hiçbir zaman köklerimden kopmadan, şehrimi, bölgemi ihmal etmeden, görevlerimizi unutmadan, mecliste ve diğer alanlarda Tekirdağ'lı hemşehrilerimin sesi olmaya, hakkınızı ve hukukunuzu savunmaya devam ettik. Bugün de, Allah nasip ederse ve hemşerilerimiz takdir ederse, İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda da Tekirdağ'ımızın hakkını, hukukunu savunmaya devam edeceğiz.Tekirdağlı hemşerilerimi daha iyi bir yaşam kalitesine ulaştırmaya,Tekirdağımızı güzelleştirerek,sorunlarını, sıkıntılarını esneterek, azaltarak hizmet etmeye devam edeceğiz.Tekirdağ'ımızın sorunları çok ve bu sorunları tek tek çözeceğiz " Dedi.

Basınla buluşma programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin