info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP den Çtso ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu örgütü yönetimi, göreve yeni seçilen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu örgütü yönetimi, göreve yeni seçilen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrasında ÇTSO yönetim kurulu başkanlığına seçilen Enis Sülün ve ÇTSO Meclis Başkanlığına seçilen Metin Akgün'ü makamında ziyaret eden CHP Çorlu başkanı Adnan Kum, ÇTSO'nun yeni yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. İlk ziyareti ÇTSO meclis başkanı Metin Akgün'e yapan CHP Çorlu heyeti, yeni görevinde başarılar diledi. Metin Akgün'ün daha önce bu görevi yaptığını kaydeden CHP ilçe başkanı Adnan Kum; "Tecrübeli bir başkanın göreve gelmesinden dolayı memnun olduk" dedi.
 
CHP Çorlu heyetinin nazik ziyaretinden çok memnun olduklarını kaydeden ÇTSO Meclis Başkanı Metin Akgün; "Ziyaretiniz bizi memnun etmiştir. Bu çatı altında siyaset yapmadan her şey Çorlu için olacak" dedi. Daha sonra ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün makamına geçen CHP Çorlu heyeti yeni başkan Sülün'e başarılar diledi. ÇTSO'nun bölgenin hatta tüm Türkiye'nin büyük odalarından biri olduğunu kaydeden CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum; "ÇTSO bölgemize büyük güç katmaktadır, şahsım ve CHP Çorlu örgütü adına başta Enis Sülün olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Çorlu'muza hayırlı Uğurlu olsun" dedi. CHP Çorlu örgütünün bu nazik ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını kaydeden ÇTSO yönetim kurulu başkanı Enis Sülün; "Her şey Çorlu için olacak. Bu çatı altında Çorlu için hep birlikte çalışacağız, nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi. Ziyaret CHP Çorlu ilçe başkanı Adnan Kum, yönetim kurulu üyeleri Kemal Aydın, Özgür Ertaş, Cihan Kaygusuzoğlu, üyeler Güner Çetin, Hasan Eligün, Alev Türk ve Gülfiye Akın hazır bulundu.