info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın Tekirdağ da

Chp Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın Tekirdağ da

CHP il başkanlığı binasında bu gün yerel yönetimlerden sorumlu CHP genel başkan yardımcısı Ankara milletvekili Gökhan Günaydın basına büyük şehir belediyesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada;  il sınırları, belediye sınırları arasındaki kırsal alandan doğacak sorunları emlak vergilerinin artması konusundan şikayetçi olduklarını belirtti.

Vatandaşlarımız 10 yılın muhasebesini sandık başına gidince Ak partiye bunların hesabını soracaktır dedi. Dış politikada emperyalizme hizmet edildiğini açıklayan Günaydın, savaşın nedemek olduğunu biliyoruz, savaş zorunlu değilse cinayettir sözünden hareketle 1 mart 2003 teskeresinin CHP nin oylarıyla red edilmiş olsaydı. Irakta 1,5 milyon insan öldü. Bu günde Katar ve Suudi arabistan’ın destekleriyle binlerce insan Suriye de öldürülüyor. Milyonlarca insan yerlerinden edildi. Komşularımız da bu olaylar olurken biz nasıl huzur içinde oluruz. Güneydoğumuzda 540 km şeritte mayın temizleme bahanesiyle israil’e verilen mayınlı bölgelerin itirazının CHP nin yapmasıyla iptal edildi.

Ak partinin   tek düşüncesi yandaşlarına rant sağlamak, alt tarafı din iman, üst tarafı han hamam düşüncesiyle Türkiye’yi idare ediyorlar. 34500 köyde 16.082 köy tüzel kişiliğinden çıkarılarak mahalleye dönüştürüldü. Büyükşehir belediyesi kurulan yerlerde valilerin görevleri ne olacak sorusu üzerine de özel idarenin kaldırılacak olması merkezi idareye bağlı idarenin başının vali olacağını, yeni kurulacak olan             YATIRIM İZLEME KOORDİNASYON KURULUNUN başı vali olacak dedi.

Türkiye de yeni kurulacaklarla birlikte 29 büyükşehir belediyesinde 56 milyon vatandaşımızın yaşadığını açıklan Günaydın, daha geniş açıklamaları BKM de düzenlenen katılımcılara aktardı.

İl binasındaki toplantıya CHP genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın  ,Tekirdağ Mv. Dr. Candan Yüceer,  Tekirdağ il başkanı Recep Palabıyık , Eski il başkanları Kadir Albayrak, Burhan Karaevli, Merkez ilçe başkanı M. Emre Kervancılar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.