info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlundan Cengiz Günaya Destek

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcıları Tekirdağ milletvekilleri Tekirdağ iline bir dizi program için geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcıları Tekirdağ milletvekilleri Tekirdağ iline bir dizi program için geldi.

 
Tekirdağ ziyaretinin de ilk olarak Tekirdağ belediye başkanı Dr. Adem Dalgıç’ı ziyaret etti. Başkan Dalgıç, CHP il başkanı Recep Palabıyık, Merkez İlçe Başkanı M. Emre Kervancılar, ve başkan yardımcıları, Belediye meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, CHP il  örgütü ve belediye çalışanları, genel başkanı kapıda çiçekler ve davullar ile karşıladılar. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu Makamında ağırlayan başkan Dalgıç belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken medyanın sorularına da yanıt veren Kılıçdaroğlu apo ile Erdoğan arasında ki diyaloğun Başbakana sorulması gerektiğini söyledi.
 
Yerel seçimler ve büyük şehir olan illerde ki adayların seçilmesi çalışmaları hakkında ise genel başkan bu konuda çalışmaların yapıldığını partinin içinde bu konuda çalışmaları yapılmasının yanı sıra birleştirici, çalışkan, çağdaş bir beyin ile Tekirdağ ilini ileriye götürecek güven veren aday olacaktır diyerek bir anlamda belediye başkanı Adem Dalgıç’ı işaret etti.
 
Daha sonra Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına geçti. Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ sanayi ve ticaret odasında iş dünyası, TSO yönetim kurul ve meclis ile bir araya geldi. Tekirdağ belediyesinden ayrılan genel başkan yanında milletvekilleri Dr. Candan Yüceer, Emre Köprülü ve genel başkan yardımcılarından Faik Öztrak ile birlikte ticaret odasına geçti.
 
Burada oda başkanı Cengiz Günay, Meclis başkanı Mustafa Özden, ve meclis üyeleri tarafından karşılanan genel başkan Kılıçdaroğlu meclis salonunda Günay tarafından Tekirdağ ticaret odasının 5500 üyesi 36 meclis üyesi ve 12 meslek gurubu ile Tekirdağ için çalışıldığını anlattı. Ardından genel başkan yaptığı konuşmada Tekirdağ ilinin sadece Trakya bölgesine değil ülke geneline sağladığı katkıya değindi. İstanbul ilinin güvencesi konumunda olduğunu vurguladı. Geleceğe ümit ile bakan bir Tekirdağ olduğunu ve sıcakkanlı insanlar ile ticaret alanında olduğu kadar tarihsel ve kültürel alanlar da ki etkinliğine tarım alanında ki ciddi desteğe vurgu yaptı. Beraberliğin sağlanması açısından zor günlerin geçildiğine değinerek tek ortak hedefin çağdaş ve uygar bir Türkiye olarak dünya vitrininde ki yerinin alınması olduğunu ve Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedef ile aynı olduğunu hatırlattı. İşçisi, emeklisi, memuru ile birlikte herkesin katkı sağlamaya devam etmesi gerektiğini ve sanayicinin de ülke ilerlemesinde ki yerinin önemine değindi.
 
Kılıçdaroğlu’nun Tekirdağ dan sonra Çerkezköy OSB ve Çorlu’da Vatan Kablo firmasının  işçileriyle bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu daha sonra Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasını’nı ziyaret eti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu akşamda Silver Side Otel’de sanayici ve işadamlarıyla yemekte buluştu.