info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP İlçe Örgütü’nden Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel ve Ergene İlçe Örgütü yöneticileri Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan ve CHP Çorlu İlçe Örgütü olarak yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel: “2014 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partimizden Ergene Belediye Başkanı olmak için 6 aday adayımız müracaat etti. Bu isimler sizlerin de çok iyi bildiği gibi İbrahim Dikmen, Veli İdriz, Aynet Buyan, Haşim Korkmaz, Rasim Yüksel ve Kenan Demiray” diye konuştu. 
 
CHP Ergene İlçe Yönetimi olarak aday adaylarımızın tamamına eşit mesafedeyiz. Şu anda çalışmalarımızı nasıl sürdürüyorsak adayımızın belirlenmesinin ardında da seçim çalışmalarımızı aynı kararlılıkla ve aynı yoğunlukla sürdüreceğiz. Ergene Belediyesi`ni CHP`li belediye yapmak için çalışıyoruz, çalışacağız” dedi.
 
Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: “Biz Çorlu Gazeteciler Derneği`yiz. Dernek adımızın önünde Çorlu ibaresi var. Ancak CHP Çorlu İlçe Örgütü`nden önce Ergene İlçe Örgütü`nün ziyaretimize gelmiş olması hem bizler hem de derneğimiz üyesi gazeteciler arasında takdirle karşılandı. Ergene CHP İlçe yönetiminin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Ziyaretiniz nedeniyle Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi tüm arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Silistre, CHP Ergene İlçe Örgütü üyelerine Çorlu Gazeteciler Derneği`nin çalışmaları ve projeleri ile ilgili olarak da bilgiler verdi.