info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Kadın Kolları Ayakkabı Dağıtıyor

CHP Kadın Kolları, sosyal daşanışmayı arttırmak için ihtiyaç sahibi kişilere 300 çift ayakkabı dağıtacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy Kadın Kolları, ihtiyaç sahiplerine 300 çift ayakkabı dağıtacak. Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan sosyal dayanışmayı arttırmak için bu faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.
 
300 ÇİFT AYAKKABI DAĞITACAK
 
CHP Kadın Kolları Bakanı Şayka Çalışkan, "Bizden önceki kadın kolları yönetimimizinde sosyal faaliyetleri arasında bulunduğu kıyafet ve ayakkabı dağıtımını bizde yönetim olarak sürdürme kararı aldık. Bu doğrultuda CHP Kadın Kolları olarak Star Kundura'nın desteği ile 300 çift ayakkabı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız."dedi. Bir haftadan beri bu çalışmaya başladıklarını belirten Şayka Çalışkan, "Şu ana kadar 150 çift ayakkabı dağıttık. Bir 150 çift ayakkabı daha dağıtacağız."dedi. 
 
KIYAFETTE VAR
 
İhtiyaç sahiplerine sponsor desteği ile ayakkabı hediye etmenin dışında kıyafet dağıtımına yönelikte çalışmaları olduğunu belirten Şayka Çalışkan, "Ayrıca kıyafette dağıtıyoruz. Ancak kıyafetlerimiz ikinci el. Fakat yıkanmış, ütülenmiş bir şekilde. Çok kullanılmamış kıyafetleri parti üyelerimizden olsun, diğer vatandaşlarımızdan olsun çok kullanılmamış kıyafetleri topluyoruz. Yıkayıp, ütüledikten sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz."dedi. Amaçlarının sosyal dayanışmayı arttırmak olduğunu söyleyen Çalışkan, "Bireyler arası paylaşım duygusunu sağlamak ve israfı önlemek istiyoruz."dedi. Çalışkan son olarak ihtiyaç sahibi kişileri partililer ve onların çevrelerinde olan kişiler aracılığıyla tespit etmeye çalıştıklarını belirtti.