info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP li Milletvekilinin Duygulu Anları

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, katıldığı bir iftar programında yaptığı konuşma sırasında duygulu anlar yaşadı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, katıldığı bir iftar programında yaptığı konuşma sırasında duygulu anlar yaşadı.

CHP'li milletvekili seçim bölgesi olan Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği(ÇESİAD)'nin düzenlediği iftar programına katıldı. İftar sonrasında konuşmak için kürsüye gelen Yüceer, konuşmasının bir bölümünde 17 Ağustos depremi ve Hakkari, Çukurca'da şehit olan askerlerden bahsederken duygulu anlar yaşadı.

CHP'li milletvekili yaptığı konuşmada, 17 Ağustos depreminin yaralarının tam olarak sarılamadığını belirterek, ''Bugün 17 Ağustos Gölcük Depreminin 12. Yılı bu acıyı yaşarken bizler çünkü içimizde hala acısı maalesef 12 yılda istediğimiz noktada değiliz deprem konusunda. Belki acımızı biraz daha hafifletecekti yapılan yatırımlar alınan önlemler ama istediğimiz noktada değiliz. Bu acımızı biraz daha hafifletir diye düşünüyorum ama yine de Allah'tan bu acıyı tekrar yaşamamayı diliyorum. Ölen yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun.'' dedi.

Hakkari, Çukurca'dan gelen şehit haberleri için de terörü lanetleyen Yüceer, ''Bir acı haberde bugün Hakkari, Çukruca'dan geldi. Maalesef şehitlerimiz var yaralılarımız var. Ben huzurlarınızda askerimize, polisimize, dirliğimize, birliğimize ve nihayetinde ülkemize karşı alçakça sürdürülen, yıllardır sürdürülen bu terörü kınıyorum. Bu mübarek günde söylenmez ama lanetliyorum. Bütün şehitlerimize Allah'tan Rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Şu mübarek, aziz mübarek ayımızda herkesin yüreğinin iyilik, adalet, merhamet ve sevgi dolu olmasını diliyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum.'' dedi.
Yüceer'in konuşması iftara katılan davetlilerden büyük alkış aldı