info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar; Kreşleri Kapattılar Kreş Açacağız Diyorlar

Seçim çalışmalarına hızla devam eden CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar hergün sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar halkımızla beraberiz.

Maalesef hem esnafımızın, hem emeklimizin, hem de işçimizin kısacası toplumun hali, durumu içler acısı. İş insanlarımız dahi ekonomik zorluklardan bunalmış durumdalar. Ülkemiz ve kentimiz bu haldeyken bize de düşen Sosyal Belediyecilik ile halkımıza destek olmaktır. Şimdi rakipler yeni paylaşıyorlar ama ben 2 ay önce KREŞLER AÇACAĞIM DEDİM kapı kapı gezdim anlattım, bu arkadaşlar var olan kreşleri kapadılar şimdi vatandaşla dalga geçer gibi kreş açacağız diyorlar ; ALTINI ÇİZİYORUM VAR OLAN KREŞİ ONLAR KAPADI BİZ TEKRAR YENİLERİNİ AÇACAĞIZ .

Çalışan annelerimiz için öncelik dar gelirli mahallelerimiz olmak üzere kreşler açacağız. Kadınlarımız çalışmaktan geri kalmayacaklar. Aile ekonomisine katkıda bulanabilecekler. Bu şehirde kimseyi aç bırakmayacağız. Aş evi kapasitemiz 2 katına çıkartılacak. Kent lokantaları açacağız ama esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Çünkü sadece emekli, öğrenci ve Sosyal yardım alma hakkına sahip vatandaşlarımızın sosyal kartları ile kent lokantalarında çok uygun fiyatlara yemek yiyecek ve tüm belediye işletmelerinde indirimli yararlanacak.

Bizim emeklimiz çayını deniz kenarında hesabı düşünmeden içecek .Çocuk kulübünü tekrar faaliyete geçireceğiz. Emekli ücret düşünmeden En iyi makinalarla donanmış çocuk eğlence alanına torunları ile gidebilecek. Sağlıklı yaşam merkezi kuracağız. Bu merkez ile Fizyoterapistler yatalak hastalara evde hafif bakım yapacak,psikologlarımız çocuk, ergen ve çift terapisi hizmeti verecekler. Diyetisyenlerimiz bizzat mahallede toplantılar yapıp obezite ile mücadele edecek, diyet programları sunacak, baharda gençlik merkezi ile işbirliği yapıp sokak sporları ile sağlıklı bir kentte katkı vereceğiz. Meslek edindirme kursları ile hem gençlerimizin iş sahibi olmalarına yardımcı olacağız, hem de iş hayatındaki ara eleman ihtiyacını kentimiz insanı ile kapatacağız.

Sosyal kart hizmeti ile bir elin verdiğini diğeri görmeyecek. Büyükşehir belediyemizle iş birliği içerisinde Yeni doğan desteği,okula merhaba desteği, evlilik desteği vereceğiz. Maalesef kötü yönetilen ekonomi ile bozulan hane halkı mutluluğunu geri getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Güçlü bir meclis ve güçlü bir Büyükşehir ile birlikte Süleymanpaşayı tekrar mutlu bir kent yapacağız " Dedi

Kaynak : Murat Ürtekin