info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Meker Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Fahrettin Meker, "Yakın Gelecekte Trakya, Özellikle Tekirdağ Susuzluk Tehlikesi ile Karşılaşacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ milletvekili aday adayı Fahrettin Meker, "Yakın gelecekte Trakya, özellikle Tekirdağ susuzluk tehlikesi ile karşılaşacak. Süratle tedbir alınması gerek" dedi.

Meker, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, aday adaylığını Muratlı halkına duyurmak istediğini belirtti.

Milletvekili seçilmesi durumunda ilk ziyaretlerinden birini Muratlı'ya yapacağını ve sorunlarını benimseyeceğini kaydeden Meker, "Bazı milletvekilleri gibi seçildikten sonra halktan kopmayacağım. Halkı asla terk etmeyeceğim. Sadece Seçim zamanı ve bayramlarda değil, sürekli esnaf ziyaretlerini sürdüreceğim" diye konuştu.

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı döneminde yaşadığı tecrübelerin onu aday olmaya ittiğini anlatan Meker, şöyle konuştu:

"Halkın hizmetindeyim. Bilgi birikimimi, tecrübemi halkımın hizmetine sunmam gerektiğini düşündüğüm için adayım. Her yaptığım görevde hep başarıyı yakaladım. Binlerce öğrenci yetiştirdim. İnsan ilişkileri içinde sıkıntılı olayların yaşanabildiği avukatlık mesleğimi onurlu bir biçimde yaptım. Disiplinli, düzgün ve özverili bir anlayışta insan sevgisi odaklı çalıştım. Bunun için de saygı gördüm. Milletvekili, her kesimin vekili olmalıdır. Milletim birçok kökenden gelen, aynı idealleri taşıyan, aynı dili konuşan, aynı bayrak, vatan sevgisini taşıyan ulusal bir bütündür. Kişinin en büyük mirası onurlu duruşu ve dürüstlüğüdür. İnancı ile kaybetmeyi, ahlaksız bir kazanca tercih ederim. Kaybetmenin acısı bir gün, ötekinin ise bir ömür boyu sürer."

Fahrettin Meker, Trakya'daki su sorununa da dikkat çekerek, "Yakın gelecekte Trakya, özellikle Tekirdağ susuzluk tehlikesi ile karşılaşacak. Süratle tedbir alınması gerek" dedi.

Kaynak : Haberler