info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Tekirdağ Örgütü Önay Taşdelen Açıklaması Yaptı

Tekirdağ CHP il örgütü tarafından yapılan yazılı açıklamada;

Birkaç gündür parti tüzel kişiliğine  mal edilmeye çalışılan Önay  Taşdelen´in  sosyal medya paylaşım sitesindeki şahsi hesabı üzerinden kullandığı ifadeler partimiz ilkeleri ile bağdaşmamaktadır.
 
Partimiz her zaman tüm bireylerin din ve vicdan özgürlüğü ile düşünce ve  bu düşüncelerini yazılı ve  sözlü  şekilde;  bireysel veya  örgütlü olarak insancıl yöntemler ile ifade edilmesini,  temel hak ve özgürlüklere saygılı ve farklılıklara karşı hoşgörülü olma  anlayışını  vazgeçilmez bir prensip olarak kabul etmiştir.  Temel hak ve özgürlüklerin önündeki tüm engellerin kaldırılmasından ve tam anlamıyla özgürlüklerin  gerçekleştirilmesinden  yana mücadele etmektedir. Bu nedenle Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Kolu Başkanı olarak lanse edilen fakat sade bir üye pozisyonunda bulunan Taşdelen´in şahsi twitter hesabı üzerinden bir süre önce yazdıkları nedeniyle paylaşımına derhal müdahale edilerek kaldırılması sağlanmış, siyasi  disiplin ve sorumluluğumuz gereği disiplin işlemleri ise parti tüzüğümüz doğrultusunda olayın gerçekleşmesinin hemen ardından başlatılmıştır.
Üyemiz bu süreç içerisinde yaşananlar dolayısı ile parti üyeliğinden de istifa etmiştir.
İnternet ve sosyal medyanın birçok olumlu etkisi yanında olumsuz etkileri de bulunmaktadır.  Yaratılan hızlı bilgi kirliği ile daha sansasyonel gündem yaratmak adına partimizce de tasvip edilmeyen ifadeleri örgütümüze mal edilerek yapılan karalama –yıpratma şeklindeki yorumları da bir kez daha kınadığımızı tüm kamuoyu ile paylaşmaktayız.
Örgütümüz ; AKP iktidarı gibi benzer olayları reklam aracı haline getirmeden, bu üzücü olay nedeniyle  gerekli hassasiyeti göstererek siyasal sorumluluğunu  yerine getirmiştir.
.
CHP TEKİRDAĞ ÖRGÜTÜ denildi.