info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Ulaş Belediye Başkanı Adaylığını Açıkladı

Tekirdağ’ın Ulaş ilçesi Belediye Başkanı Kenan Demiray, yaptığı basın toplantısı ile CHP’den Ergene ilçe Belediye başkanlığına adaya dayı olduğunu resmen açıkladı.

Ulaş Belediye binasında yapılan basın toplantısına Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ve Çorlu ilçesinden birçok basın mensubu yanı sıra belediye meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı. Basın mensuplarının yoğun ilgisinden memnun kaldığını kaydeden Kenan Demiray; Ergene ilçe belediye başkanlığına CHP'den resmen aday adayı olduğunu açıkladı. 
 
Ulaş Belde Belediyesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını kaydeden Demiray; “Bildiğiniz üzere yakın zamanda Lüleburgaz’da CHP tarafından yapılan Çiftçi mitinginde demokratik Sol Partiden ayrılarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldım, ardından genel başkanımız ile kısa bir görüşmemiz oldu” dedi.
 
Demiray; “Önümüzdeki dönemde bu bölgede bilgi ve birikimimin Ergene için harcanması gerektiğine inandığım için Ergene Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu bütün kamuoyuna ve Ergene’deki vatandaşlarımıza açıklıyorum hayırlı olsun. Malumunuz partimizin 5 tane aday adayı vardı, benim tabirimle Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 6. okuna ben aday adayı oldum” dedi.
 
Kurban Bayramı sonrasında Ergene ilçe örgütünde halkında katılım ile bir açıklama daha yapılacağını kaydeden Demiray; CHP Ergene ilçe örgütünde yapılacak daha geniş açıklamada CHP'ye katılım olacağını belirtti.