info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Web Tv İle Tekirdağ Mitingini İzle

CHP 30 Mart seçimlerinde internet üzerinden de oy toplamak istiyor

Partinin resmi internet sitesi www.chp.org.tr sitesinde Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer partililerin açıklamaları sürekli güncelleniyor. Ayrıca bugün de internet sitesinde web tv açıldı. 
 
webtv.chp.org.tr sitesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun o gün gittiği ildeki mitingi, röportajları yayınlanıyor. CHP web tv yayınına neden ihtiyaç duyduğunu da açıklayan bir basın bülteni gönderdi. Açıklama şöyle: 
Cumhuriyet Halk Partisi'nin halka erişimi için zaten sınırlı olan kanalların bizzat iktidar partisi tarafından engellendiği malumunuzdur. Sesimizi daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi - WebTV uygulaması başlatılmıştır. 
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt içi yurt dışı gezilerinin bundan böyle internet üzerinden CHP Web Tv'den de izlenebileceğini bildirdi.
 
CHP’den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun bugün İstanbul'da vatandaşlarla buluşması ve Tekirdağ dahil yapacağı tüm mitinglerin artık internet üzerinden CHP Web Tv'den de izlenebileceği ifade edildi.